Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Μία μεταγραφή και δύο ανανεώσεις στη Δράμα

4d6c674a778b66b8fe769b5fb804201d_LΠολύ ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις και την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας φέρονται να είναι διοίκηση και προπονητής στην Δόξα.

Ο σχεδιασμός και το πλάνο που έγιναν σε πρώτη φάση, εκτελούνται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Αρχικά εκεί όπου δόθηκε η βαρύτητα ήταν η αμυντική γραμμή, στην λογική πως «από την άμυνα κερδίζονται τα παιχνίδια». Έτσι οι διοικούντες της Δόξας προσπάθησαν να θωρακίσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Με το τέλος του πρωταθλήματος, η πρώτη κίνηση ήταν η επιβεβαίωση της παραμονής του προπονητή. Αμέσως μετά ο Παντζιαράς παρέδωσε στην διοίκηση μια έκθεση του σχετική με την αξιολόγηση των παικτών, όπου εκτός των άλλων υπήρχαν οι προτάσεις του για την μεταγραφική ενίσχυση.

Από αυτούς που ζήτησε να παραμείνουν στην ομάδα, αποχώρησε μόνο ο Χαριτωνίδης για τους γνωστούς οικογενειακούς λόγους. Στην θέση του αποκτήθηκαν ήδη ο Γκαρακλίδης και ο Βραμέντζαλης που ήταν οι δύο πρώτες επιλογές για στόπερ στην λίστα του Παντζιαρά. Στα πλάγια της άμυνας αποχώρησαν οι Γελαδάρης και Γεωργιάδης και σήμερα αναμένεται να προστεθεί ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος.

Ο 20χρονος (19-12-95) ακραίος και δεξιοπόδαρος αμυντικός προέρχεται από δύο καλές χρονιές στην Β’ εθνική, όπου είχε αρχικά μια γεμάτη σε συμμετοχές χρονιά στην Καβάλα και μια αντίστοιχη συνέχεια στον Φωκικό, που όμως διακόπηκε τον Γενάρη από μια ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με τον Τύρναβο μέσα στο Αλκαζάρ. Ήδη την περίοδο εκείνη οι διοικούντες της Δόξας του είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να έρθει στην Δόξα, όμως η το θέμα δεν είχε συνέχεια λόγω του τραυματισμού του. Οι επαφές δεν σταμάτησαν και το ενδιαφέρον από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στα …πάτρια εδάφη ήταν δεδομένο. Μάλιστα παρέα με τον Μπούμπουρα, ο Ρεβυθόπουλος παρακολούθησε το εντός έδρας παιχνίδι της Δόξας με το Κοκκινόχωμα μέσα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου.

περισσότερα στο sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected