Ποδόσφαιρο

Ηρακλής Άσπρου – Η πρώτη συνάντηση με τον νέο προπονητή

DSCN4052Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου τεχνικού του Ηρακλή Άσπρου, Μπάμπη Παυλίδη έγινε σε γνωστό τσιπουράδικο της Σκύδρας, με παρουσία του πρόεδρου της ομάδας Περικλή Κίτσου και του αντιπρόεδρου Σωτήρη Κολυμπάρη.

Ο νέος τεχνικός με καταγωγή από τον Μεγαπλάτανο Αριδαίας, πολύ χαμηλών τόνων ο ίδιος και ιδιαίτερα σεμνός, εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Την τελευταία διετία διετέλεσε τεχνικός της Δόξας Μεγαπλάτανου ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί και στον πάγκο του Εδεσσαϊκού ως βοηθός την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν στην Α Εθνική.

Ο Μπάμπης Παυλίδης έχει ειδικότητα στις αναπτυξιακές ηλικίες και δεν είναι τυχαίο ότι στο παρελθόν ο πρόεδρος του Ηρακλή ανήκε στο team που προπονούσε στην Ακαδημία του Εδεσσαϊκού.

Το κλίμα που επικρατεί είναι πολύ καλό και υπάρχουν πολλές ζυμώσεις για την οργάνωση της ομάδας και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Ο Περικλής Κίτσος φανερά ικανοποιημένος για τη συγκεκριμένη συνεργασία μας είπε :

”Μπορεί αρκετοί να μην γνωρίζουν τον Μπάμπη Παυλίδη ως προπονητή αλλά επειδή έχω προσωπική εμπειρία, υπόσχομαι ότι μαζί θα φτάσουμε στην κορυφή”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται και η ανακοίνωση των νέων αποκτημάτων της ομάδας.

Επιμέλεια : ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected