Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ατρόμητος – Νέα μεταγραφική επιτυχία με Γοδόι!

2f87a26576cdccfba1735850ec580101_LΣυνεχίζει το μεταγραφικό του ντεμαράζ ο Ατρόμητος, ανακοινώνοντας την απόκτηση και του Φερνάντο Γοδόι.

Ο Αργεντινός άσος, που αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον Παναιτωλικό, συμφώνησε με τους Περιστεριώτες ως το 2017. Ο Γοδόι είναι η τρίτη φετινή μεταγραφή του Ατρόμητου, που επιλέγει καλούς παίκτες με γνώση και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας το «ποδοσφαιρικό μηχανάκι» Φερνάντο Γοδόι (Fernando Godoy).

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής με τα «ακατάπαυστα πνευμόνια» και το γεμάτο ένταση παιχνίδι του, που τον καθιστά πιεστικό για τον αντίπαλο αποτελεί μια ακόμη μετεγγραφική επιτυχία για το αστέρι μας καθώς υπήρξε στόχος και άλλων ομάδων!

Σήμερα απέστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του διάρκειας δύο ετών.

Ο Φερνάντο Γοδόι (γεννήθηκε την 1η Μαϊου 1990) έχει κάνει καριέρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αργεντινής, την Ιντεπεντιέντε και κατέκτησε μαζί της το Super Cup Aμερικής. Από το καλοκαίρι του 2013 αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό και πραγματοποίησε συνολικά 59 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Καλώς ήρθε στον Ατρόμητο μας!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected