Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφές – Ανάμεσα σε Πλατανιά και…Στεάουα ο Καραμάνος!

karamanos_610_400Αντίπαλο… δέος φαίνεται να προκύπτει για τον Πλατανιά αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Τάσο Καραμάνο, καθώς δημοσιεύματα από τη Ρουμανία αναφέρουν ότι η Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει να τον αποκτήσει.

Ο Καραμάνος που ανήκει βέβαια στον Ολυμπιακό, περιμένει να μάθει τις αποφάσεις των “ερυθρολεύκων” για να δει τι θα κάνει τη νέα χρονιά. Ενδεχομένως το ενδιαφέρον από πλευράς Ρουμανίας, εφόσον είναι ρεαλιστικό, να τον ενδιαφέρει πολύ καθώς η Στεάουα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πλατανιάς από τη δική του πλευρά δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πράγματι καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου ν’ αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον Καραμάνο, τον οποίο είχε παίκτη στον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση δείχνει, εξ αρχής, να δυσκολεύει…

πηγή

tampakhsΟ Βασίλης Ταμπάκης βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Πλατανιά.

Τα τυπικά απομένουν για να γίνει κάτοικος Χανίων ο Βασίλης Ταμπάκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport» στο φύλλο της Κυριακής (21/06), ο επιθετικός του Αχαρναϊκού έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Πλατανιά και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας (23/06) να υπογράψει συμβόλαιο με τους Κρητικούς. Σημειώνεται ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά η ομάδα του Μενιδίου έχει κάνει γνωστό ότι αν προκύψει πρόταση από τη Super League θα τον αφήσει ελεύθερο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected