Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφές – Από τον Παναιτωλικό στην ΑΕΚ Λάρνακας

andreAlves2

Την καταρχήν συμφωνία με τον 31χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Αντρέ Άλβες για συμβόλαιο δύο χρόνων ανακοίνωσε σήμερα (23/6) η διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο Άλβες είναι γνώριμος στο κυπριακό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στην Ομόνοια το 2012-13, ενώ τη σεζόν που έληξε αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 31χρονο (31/10/1983) Βραζιλιάνο επιθετικό Andre Alves dos Santos για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει στην συνέχεια τα σχετικά συμβόλαια.

Την λήξασα σεζόν ο Alves αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό, με τον οποίο πραγματοποίησε 27 συνολικά συμμετοχές και σκόραρε πέντε γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την União Barbarense του Sao Paolo και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ECUS, επίσης του Sao Paolo.

Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά για λογαριασμό της ουγγρικής Budapest Honvéd, ακολούθησαν οι Kaposvári RFC και Videoton FC, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ρωσία και την Luch-Energia. Στην Κύπρο ήρθε το καλοκαίρι του 2012 για την Ομόνοια και πριν την Ελλάδα προηγήθηκε η μετακίνηση του στο Κατάρ για την Dubai CSC.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected