Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – “Φαίακας” ο Τσιώλης, δίχτυα στην Αργεντινή η Ξάνθη!

ÔÓÉÙËÇÓ   ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2012-2013)   TSIOLIS ASTERAS TRIPOLIS - OLYMPIAKOS (CUP FINAL 2012-2013)Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας βρίσκεται η Κέρκυρα.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των Φαιάκων και εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Αν και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φάνταζε ως το φαβορί, τελικά η Κέρκυρα έκανε στροφή προς τον Τσιώλη, πιστεύοντας πως με την εμπειρία του θα μπορέσει να την καθιερώσει στη Super League.

πηγή

Χωρίς τίτλο

O προπονητής της Ουρακάν Νέστορ Απούγιο την μεταγραφή του Αργεντίνου αμυντικού Γκιγιέρμε Σοτέλο στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης.

Όπως τόνισε ο προπονητής της Ουρακάν ο Σοτέλο θα δοθεί δανεικός , ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής μια και δεν υπολογίζεται για τη φετινή σαιζόν. Ο 24χρονος δυναμικός αμυντικός, έπαιζε πολύ δυνατά για την Ξάνθη και πλέον και μετά τις δηλώσεις και του προπονητή της Ουρακάν η απόκτηση του είναι δεδομένη, με το μόνο που απομένει είναι να… βάλει και το δεύτερο πόδι στο αεροπλάνο και να πετάξει για Ελλάδα.

Ο Σοτέλο αγωνίζεται με άνεση τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός, τον βοηθάει άλλωστε και το ύψος τους καθώς είναι 1,80. Είναι γεννημένος την 1η Ιανουαρίου του 1991,και είναι «παιδί» της Ουρακάν μια και από εκεί ξεκίνησε. Από το 2012 μέχρι και σήμερα που ανήκει στην Ουρακάν αγωνίστηκε σε 48παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 2τέρματα, 18 φορές έχει δει την κίτρινη κάρτα ενώ έχει αποβληθεί μία φορά.

Πλέον το μόνο που απομένει για τον Αργεντίνο είναι να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρχει και οψιόν απόκτησης του μετά το τέλος του δανεισμού από τον σύλλογο της Αργεντινής, ωστέ να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του στον Θρακιώτικο σύλλογο Από εκεί και πέρα τέλος στα σενάρια για την επιστροφή του Φαβάλι έβαλε ο προπονητής της Ουρακάν που τόνισε πως ο πρώην μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα συνεχίσει στην Ινστιτούτο Κόρντομπα ομάδα Β’ Εθνικής.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected