Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά στην κατηγορία”

αρχείο λήψηςΟ Κώστας Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Πιερικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική μιας και ελέω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στη Football League… ακόμα και αν η ΕΠΟ πάρει διαφορετική απόφαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου των «μελανόλευκων» στη συχνότητα του «Arena FM 89,4»: 

«Εγώ το λέω ως πρόεδρος του Πιερικού πως και να γίνει αυτό με τις ομάδες της Β’ εθνικής εγώ θα την συνεχίσω στην Γ’. Αυτό θα το κάνω για να μην λέει κανείς πως υπάρχει κάτι από πίσω. Υπάρχουν μόνο αγνές σκέψεις και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Ο Πιερικός έχει προβλήματα και θα συνεχίσει στη Γ’. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δηλώσω την ομάδα στην Β’».

Για το αν το θέμα με τη μορφή του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν θα οδηγηθεί στη ΓΣ της ΕΠΟ: «Δεν πιστεύω πως θα πάει αυτό το θέμα στην ΕΠΟ. Το θέμα που συζητήσαμε εμείς ήταν της Επισκοπής και είπαμε πως αν υπάρχει πρόβλημα να υπάρξουν 20 ομάδες τότε θα είναι πολύ πιο βιώσιμο να πάμε σε δύο ομίλους.

Αυτή την στιγμή κανείς δεν ξέρει αν οι ομάδες της Α’ εθνικής θα πάνε στη Β’ και πριν επικυρωθεί η βαθμολογία δεν μπορεί να ξέρει κανείς τίποτα. Θα δούμε τι θα γίνει εκεί και αφού ξεκαθαριστεί θα πρέπει να δούμε αν μπορούμε να συγκροτήσουμε έναν ή δύο ομίλους. Εμείς κατευθυνόμαστε στους δύο ομίλους για να κάνουμε έναν συγκερασμό στην νομιμότητα και στην πρακτικότητα. Σε έναν όμιλο θα καταλήξουμε να έχουμε στο τέλος 10-11 ομάδες.

περισσότερα στο dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected