Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεγάλο deal με Παουλίνιο Ντος Σάντος!

Σε τρεις ποιοτικές λύσεις που θα κάνουν την διαφορά στην επιθετική γραμμή προσανατολίζονται οι διοικούντες της Δόξας και η πρώτη εξ αυτών είναι ο 34χρονος Βραζιλιάνος  Μάρκος Παουλίνιο Ντος Σάντος.

Από την ώρα που έγιναν γνωστές οι θέσεις στις οποίες αναζητά ενίσχυση η δραμινή ομάδα, όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε καταιγισμός προτάσεων από τους διάφορους μάνατζερς. Στα ονόματα που προτάθηκαν από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε αυτό του βραζιλιάνου που για τα δεδομένα της τρίτης κατηγορίας έχει ένα εξαιρετικά ικανοποιητικό βιογραφικό.

DOS-SANTOS

Επόμενη κίνηση ήταν η συλλογή πληροφοριών σε ότι αφορά τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή. Τα νέα ήταν εξίσου ευχάριστα τόσο από την Καβάλα όσο και από την Καλλονή. Κύριο χαρακτηριστικό του η ταχύτητα και η τεχνική του στις ατομικές προσπάθειες απέναντι σε αντίπαλο. Εξαιρετικός στις πλαγιοκοπήσεις με πάσες τύπου «πάρε-βάλε»! Εκτός γηπέδου δεν έχει δώσει αφορμές για αρνητικά σχόλια και συνολικά παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα που αποτέλεσε την αφορμή να τον ξεχωρίσουν διοικούντες και προπονητής της Δόξας. Φέρεται να είναι η ιδανική λύση για την επιθετική γραμμή των «μαυραετών» καθώς χαρακτηρίζεται σαν «πολυτέλεια για την Γ’ εθνική» και  ο παίκτης με πλουραλισμό στο παιχνίδι του, ακριβώς αυτό που έλειπε από την δραμινή ομάδα.

Οι επαφές είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό και ήδη έχουν ολοκληρωθεί καθώς το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του ποδοσφαιριστή στην Δόξα. Το μεσημέρι της Τετάρτης συναντήθηκαν στην Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του παίκτη με τον Παντζιαρά και μέλος της διοίκησης και οριστικοποίησαν την συμφωνία.

Ήδη ο βραζιλιάνος ξεκίνησε από την Πάτρα, όπου βρίσκονταν τις τελευταίες μέρες,  για να ανέβει στην Δράμα. Εκεί αύριο θα βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο δελτίο του.

περισσότερα στο sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected