Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ο πρόεδρος παραδίδει τα δελτία στον Δήμαρχο!

λιαμησΟ πρόεδρος του Εορδαϊκού κ. Σάββας Λιάμης αισθάνεται πως τα “σπλάχνα” του Εορδαϊκού που δεν είναι άλλοι από τους παλαίμαχους της ομάδας βρίσκονται απέναντι  στον Εορδαϊκό  κι όχι μόνο δεν τον βοηθούν αλλά τον πολεμούν….!!!

Ζήτησε χώρο που βρίσκεται στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας, τον οποίο χρησιμοποιούν οι παλαίμαχοι για γραφεία τους, να τον εκμεταλλευτεί για λίγες ημέρες για  εγγραφές των νέων μελών της ομάδας κι εκείνοι του το αρνήθηκαν κατηγορηματικά!

Ήταν άλλη μια σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι για τον κ. Λιάμη κι αποφάσισε αγανακτισμένος να παραδώσει τα δελτία στον Δήμαρχο της Πτολεμαΐδας κ. Ζαμανίδη….Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δήμαρχος της Πτολεμαΐδας κ. Ζαμανίδης υποσχέθηκε στον Πρόεδρο του Εορδαϊκού κ. Λιάμη πως και σε αυτό το κομμάτι (χώρος) αλλά και σε ότι άλλο χρειαστεί η ομάδα και μπορεί φυσικά να βοηθήσει, σαν Δήμος, θα το πράξει.

Προέτρεψε τον κ. Λιάμη να πάρει πίσω την απόφασή του και να ακολουθηθεί σε ήρεμα νερά ο δρόμος προς την γενική συνέλευση τις 1 Ιουλίου!

*matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected