Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ – “Ντου” από τους προέδρους Θεσσαλονίκης και Κιλκίς. Διαβάστε τι είπε το…στόμα τους!

8edd0144700ff255138c5ed906fb7e22_LΑναμενόμενη ένταση στη ΓΣ της ΕΠΟ, αλλά και ομιλίες που τσακίζουν κόκαλα για την άπραγη Ομοσπονδία, η οποία κάνει πως δεν βλέπει την καταστροφή του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος που δε μασάει τα λόγια του πέταξε «βόμβες» στη ΓΣ της ΕΠΟ. Κατέκρινε τις τακτικές στο Πάρκο Γουδή που οδηγούν στην υποβάθμιση του ποδοσφαίρου και έβγαλε στη σέντρα το ΔΣ για την παρέλαση στο γραφείο του ανακριτή.

«Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη περνούν απ’ τον ανακριτή. Όλες οι κατηγορίες είναι σε βαθμό κακουργήματος. Οι περιοριστικοί όροι επιβάλλονται γιατί είσαι επικίνδυνος. Και αναρωτιέμαι: Πρέπει να ψηφίσω πεπραγμένα της διοίκησης; Η ΕΠΟ σιωπά εκκωφαντικά για όλα αυτά! Η σιωπή των αμνών!

Υπάρχει ζήτημα ηθικής τάξης. Δεν θα έπρεπε ένα πειθαρχικό όργανο της ομοσπονδίας να ασχοληθεί; Πότε θα ασχοληθεί; Σε 7-8 χρόνια που θα έχουμε αμετάκλητες αποφάσεις; Αν εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα, θα διερευνήσετε την υπόθεση πειθαρχικά; Αδυνατώ να παρακολουθήσω την απραξία του Δ.Σ. Είναι συνειδητή υποβάθμιση του ποδοσφαίρου», ανέφερε μεταξύ άλλων κι αφού έκανε ερώτηση για τις αμοιβές του Χιου Ντάλας.

Χείμαρος ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου: «Όλη η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη παρακολουθεί με δέος τα όσα συμβαίνουν. Εκείνοι που κωφεύουν είναι η ΟΥΕΦΑ και η ΕΠΟ που δεν παίρνουν θέση! Τα πειθαρχικά όργανα δεν αντικαταστάθηκαν. Έχουμε δύο ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς οι οποίοι επιλεκτικά καλούν σε απολογία. Εμένα με τιμώρησαν με πρόστιμο επειδή είπα ότι κάποια μέλη της ΕΠΟ κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί; Επειδή δεν αρέσω στο σύστημα; Κάποιοι επηρεάζουν τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς και κάνουν επιλεκτικές κλήσεις.

περισσότερα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected