Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανανεώσεις σε Καβάλα και Νέστο

Χωρίς τίτλο

Ο Κώστας Μανούκος ανανέωσε το βράδυ της Πέμπτης (25/6) τη συνεργασία του με το Νέστο Χρυσούπολης ενόψει της νέας χρονιάς στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο 34χρονος αμυντικός είναι η «σημαία», ο φυσικός αρχηγός του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, ήταν πέρυσι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της αήττητης πορείας του και έτσι η διοίκηση  συζήτησε και συμφώνησε μαζί του για άλλη μια σεζόν.

Στις επόμενες αναμένονται νέες ανακοινώσεις-ανανεώσεις αλλά και οι πρώτες μετεγγραφές καθώς η σεζόν, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα από την ΕΠΟ, θα είναι δύσκολη.

Το απόγευμα της Παρασκευής (26/6) ανακοινώθηκε πως ανανέωσε για τρίτη σεζόν στο Νέστο και ο Ντάνιελ Κούτεφ. Ο 24χρονος Βούλγαρος μέσος είχε έρθει στη Χρυσούπολη τον Ιανουάριο του 2014 στην Γ” Εθνική, ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της περυσινής σεζόν και συνεχίζει.

deyak1961-604x397Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα στα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας μας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Μπαντάνης Μιχαήλ, Ασημάκης Ελευθέριος και Κυφωνίδης Παναγιώτης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected