Ποδόσφαιρο

Κιλκισιακός – Η παρουσίαση του Γιώργου Μύρτσου (photos)

25Ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο, ώστε η ομάδα να καταστεί ελκυστική και ανταγωνιστική, στελέχωση κατά βάσιν και κυρίως από ποδοσφαιριστές προερχομένους από το ντόπιο έμψυχο δυναμικό, πειθαρχία σε όλες τις λειτουργίες.

Σ’ αυτό το τρίπτυχο θα εδράζεται πλέον η λειτουργία του Κιλκισιακού με ταυτόχρονη υλοποίηση ενός σχεδιασμού και προγραμματισμού σε «βάθος» χρόνου ώστε η ομάδα να επανέλθει σταδιακώς στα επίπεδα στα οποία συνηγορούν να βρίσκεται το όνομα, η ιστορία, η φανέλα και η φήμη του.

Ένα τρίπτυχο, το οποίο ανέπτυξε την Τετάρτη 24.6.15 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του επιμελητηρίου Κιλκίς με τον γνωστό λιτό, απέριττο και «σταράτο» «δωρικό», θα μπορούσε να πει κανείς, λόγο του ο νέος προπονητής του Κιλκισιακού και ….αχρείαστος συστάσεων καταξιωμένος άσσος του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργος Μύρτσος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασής του από τον Κιλκισιακό.

«Έρχομαι στον Κιλκισιακό», δήλωσε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, «διότι διαθέτει ένα μεγάλο όνομα ανάμεσα στις ομάδες της περιφέρειας και μία σπουδαία ιστορία, ενώ στελεχώνεται από ανθρώπους, που αγαπούν και το ποδόσφαιρο και αυτό που κάνουν ως διαχειριζόμενοι τις τύχες της ομάδας, σε πνεύμα συλλογικότητας και ομόνοιας.

16

Επί πλέον, είναι σύλλογος που τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει το βάρος στα παιδιά από τον νομό Κιλκίς, κάτι που ταυτίζεται απολύτως με την δική του «φιλοσοφία» περί την λειτουργία της ομάδας και το οποίο αποκτά πρόσθετη αξία κατά την παρούσα δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Άλλωστε και στις οικονομικώς «καλές» εποχές δεν ήταν ό,τι καλύτερο και παραγωγικό η διάθεση τεραστίων και αρκετές φορές δυσαναλόγων προς τα αντικειμενικά δεδομένα ποσόν για αγοραπωλησίες παικτών, που κάθε χρόνο «ανέβαζαν» το λειτουργικό κόστος κάθε ομάδας, χωρίς πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

περισσότερα στο maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected