Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Οι τέσσερις μεταγραφές που ταράσσουν τα νερά!

Τέσσερις σπουδαίες κινήσεις ετοιμάζουν οι Ατλέτικο, Φενέρ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν, ανεβάζοντας τον μεταγραφικό…υδράργυρο στα ύψη! Ας δούμε αναλυτικά τι προκύπτει από το ρεπορτάζ των ομάδων :

callejon-014_0Μπορεί να αναδείχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η Ατλέτικο ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Χοσέ Καγιεχόν από τη Νάπολι.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τα πρώτα του μεγάλα βήματα ο Χοσέ Καγιεχόν μετά τη μεταγραφή του από την Εσπανιόλ. Στη «βασίλισσα» ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν πέτυχε αυτά που ήθελε με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί στη Νάπολι.

Στους «παρτενοπέι» είχε ηγετικό ρόλο και έτσι έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά για τη μισητή αντίπαλο, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ιταλίας οι «ροχιμπλάνκος» σκοπεύουν να δαπανήσουν το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του.

πηγή

ba8a7440276fb46b944676687f867749_LΓια αρκετό καιρό ακόμα ο Βίτορ Περέιρα θα… εμπλέκεται με τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως έχει σχεδόν τους ίδιους στόχους με την ομάδα του Πειραιά.

Όπως αναφέρουν τα μέσα της Τουρκίας η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προσπαθεί να αποκτήσει τον Ρομπίνιο και ο μάνατζερ του είχε ήδη επαφή με τους παράγοντες της Φενέρ για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

πηγή

8695ec82b66989659d467db801391dda_L

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Νικολάς Γκαϊτάν!

Αρκετά χρόνια πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ως μεταγραφικό στόχο τον Νικολάς Γκαϊτάν. Ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα προφανώς και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και έτσι ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα με την παρουσία του στους «κόκκινους διαβόλους».

Το ποσό που δαπανήθηκε και συμφώνησαν οι δύο ομάδες αναφέρεται πως είναι αυτό της ρήτρας του, δηλαδή τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

πηγή

ImageHandler3

Η διοίκηση της Μίλαν τα βρήκε με τον Κάρλος Μπάκα και πλέον απομένει η συγκατάθεση της Σεβίλλης.

Η διοίκηση της Μίλαν τα βρήκε με τον Κάρλος Μπάκα και πλέον απομένει η συγκατάθεση της Σεβίλης. Οι «ροσονέρι» που θέλουν να αποκτήσουν έναν ικανό σκόρερ, συμφώνησαν με τον Κολομβιανό άσο, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, βέβαια, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Σεβίλη. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Μπάκα είναι 30 εκατ. ευρώ, ενώ οι Ιταλοί σκοπεύουν να προτείνουν στους Ισπανούς και τον Αντίλ Ραμί, προκειμένου να ρίξουν την τιμή.

«Έχουμε μια συμφωνία με τη Μίλαν. Ο Κάρλος είπε στο τεχνικό και οικονομικό πλάνο του συλλόγου», τόνισε ο Σέρχιο Μπαρίλα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P