Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Συμφωνία και με Δαμάσκο

e92cc762f963b1ec5198054b9b7f9744_LΆλλον έναν παίκτη που ανήκει στην ομάδα διατήρησε στο ρόστερ του ο Πύρασος, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η παραμονή του Χρήστου Δαμάσκου.

Ο 20άχρονος επιθετικός, που ανήκει στην ομάδα της Ν. Αγχιάλου, από τον Ιανουάριο του 2014, αγωνίστηκε 17 φορές στη Γ’ Εθνική της περιόδου 2014-15 πετυχαίνοντας 2 γκολ. Το πρώτο μάλιστα ήταν που σφράγισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Πυράσου στη Γ’ Εθνική, στην Ηγουμενίτσα. Στην ιστοσελίδα του κυανόλευκου συλλόγου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα του Πυράσου κι από τη στιγμή που η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία μου εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσω, δεν είχα ενδοιασμό να το κάνω. Θεωρώ ότι η ομάδα και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα με βοηθήσουν ακόμη περισσότερο να παρουσιαστώ καλύτερος τη νέα σεζόν».

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, ο Πύρασος έχει ανακοινώσει τις μεταγραφές των Θανάση Μπόρα, Σταύρου Σαμαρά, Θανάση Σπύρου, τις αποχωρήσεις των Κοτζαθανάση, Λέτσου, Μακανίκα και την παραμονή των Π. Κοντοβά, Στεφανή, Χαλάτση, Βαγγελάκου, Αναστασίου, Σφάκα, Δαμάσκου, Τσιλίγκου, Χατζητρακόσια, Μπούτλα και των νεαρών Κόκκαλη, Τσάμη.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected