Κατηγορίες
Football League

Βαγγέλης Πλεξίδας : “Η ΑΕΛ θα παίζει στη Super League φέτος”

maxresdefault

Τη βεβαιότητά του ότι στο επόμενο πρωτάθλημα η ΑΕΛ θα αγωνίζεται στη Superleague εξέφρασε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, μιλώντας στο ”crimsoncorner”.

Αυτό με βάση τον κατά τη γνώμη του υποβιβασμό της Κέρκυρας και της Βέροιας. Αρχικά είπε: «Η Α.Ε.Λ είναι στην Super League και δεν έχω παρά να την συγχαρώ για την επιστροφή της, εκεί που δικαιωματικά αξίζει να βρίσκεται. Νοιώθω πολύ χαρούμενος που συνέβαλλα και εγώ όσο μπορούσα στην επίτευξη αυτού του στόχου. Η Α.Ε.Λ είναι μεγάλο μέγεθος και η θέση της, είναι πάντα ψηλά στην Super League. Εγώ αποχωρώ από την ομάδα, αλλά θα μείνω για πάντα φίλος και υποστηρικτής της. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Θέλω να βλέπω την ομάδα να προοδεύει και να την καμαρώνουμε όλοι».

Ερωτώμενος για το αν την επικείμενη άνοδο της ομάδας «κόψει» η παραμονή Λεβαδειακού – Εργοτέλη, απάντησε: «Αποκλείεται να συμβεί αυτό. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Η Α.Ε.Λ είναι σίγουρα στην Super League. Υπάρχει δεδικασμένη υπόθεση και μάλιστα της ίδιας της Α.Ε.Λ το καλοκαίρι του 2011».
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι «οι οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα το τελευταίο διάστημα, υποχρεώνουν το ΔΣ της ΑΕΛ να αναβάλει κατά μία εβδομάδα (14-7-2015) την προγραμματισμένη για την 7η Ιουλίου 2015 Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ. Η οριστικοποίηση της νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει με προσεχή ανακοίνωση του ΔΣ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected