Κατηγορίες
Super League 1

Ηρακλής – Κράτησε Στάμου, αποχαιρέτησε Σιατραβάνη!

11666023_845711255517645_6900958109140487239_n-1-665x363Ο Δημήτρης Στάμου, βρέθηκε και αυτός σήμερα στα γραφεία της Μίκρας και επέκτεινε την συνεργασία του με τον Ηρακλή.

Μία κίνηση που δείχνει για ακόμα μία φορά πως πρόθεση των ανθρώπων του «κυανόλευκου» συλλόγου είναι να επιβραβεύσουν όλους τους παίκτες που βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου τη περσινή χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

Ανανεώσεων συνέχεια για τον Ηρακλή, με τον «κορμό» της ομάδας να μένει αναλλοίωτος για τη δύσκολη χρονιά που ακολουθεί.

Πριν από λίγα λεπτά, ήταν η σειρά του Δημήτρη Στάμου να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, και να επεκτείνει το συμβόλαιό του, με τον ίδιο, τον Πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Siatravanis-3-665x363

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν από δω και στο εξής ο Ηρακλής και ο Σάββας Σιατραβάνης. Στο δεύτερο και τελευταίο ραντεβού που έγινε με την πλευρά του μάνατζέρ του, δεν επήλθε συμφωνία.

Ο Σιατραβάνης έμεινε στον Ηρακλή για τρεόςις σεζόν έχοντας 79 συνολικά συμμετοχές και 11 γκολ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως, ο Λαρισαίος μέσος ήταν ο μοναδικός παίκτης από τους συνολικά οκτώ παίκτες των οποίων τα συμβόλαιά έληγαν, που δεν θα συνεχίσει στους «κυανόλευκους».

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, για τον πρώην πλέον παίκτη του Ηρακλή, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανιώνιος και ο Πανθρακικός.

bluearena.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected