Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Το “μπαμ” με Τζέκο, το deal της Μίλαν με Αντριάνο και η αγγλική “σελίδα” για Χολέμπας!

720f9fbd2dc2544fe4570ad2fc11f8de_XLΠολύ κοντά στο να ανακοινώσει την απόκτηση του Έντιν Τζέκο είναι η Ρόμα με τη «Gazzetta dello Sport» να αποκαλύπτει συμφωνία των «τζιαλορόσι» με τον Βόσνιο φορ!

Έτοιμη να πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή είναι η Ρόμα καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» τα έχει βρει σε όλα με τον Έντιν Τζέκο και διαπραγματεύεται με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του!

Συγκεκριμένα, η Ρόμα έχει προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με ετήσιες απολαβές 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 25 εκατομμυρίων στη Σίτι για να κάνει δικό της τον Βόσνιο επιθετικό.

πηγή

02e3c65dbb77ff85e2cc07290e3a0aba_L

Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο!

Παίκτης της Μίλαν είναι από την Πέμπτη ο Λουίς Αντριάνο όπως ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι»! Έπειτα από διαπραγματεύσεις του Αντριάνο Γκαλιάνι με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου φορ και με εκπρόσωπο της ουκρανικής ομάδας, η Μίλαν έφτασε σε συμφωνία και με τις δυο πλευρές, ανακοινώνοντας την απόκτηση του παίκτη.

Ο Λουίς Αντριάνο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών και παρουσιάστηκε μέσω Twitter.

πηγή

b0e308d6e4a353b4df0227baf0e7f97f_L

Στην Γουότφορντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χολέμπας.

Η Ρόμα συμφώνησε με την Γουότφορντ για τη μεταγραφή του Χολέμπας, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier League.

περισσότερα στo onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected