Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Στο στόχαστρο ο Γρηγόρης Αργυρίου!

DSCN5534Να καλύψει το χαμένο έδαφος καλείται ο Απόλλων Καλαμαριάς από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη αποφάσισαν πως θα προχωρήσουν μαζί έστω και με νέο πλάνο.

Η επιλογή για τη θέση του προπονητή είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο Κιλκισιώτης τεχνικός ήταν για πολλά χρόνια μαζί με τον Μάκη Κατσαβάκη. Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη και ήδη εξετάζονται επιλογές παικτών.

Η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Ο Γιάννης Πεχλιβάνης, που ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ και φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού μεταξύ άλλων, είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Επίσης, οι άνθρωποι του Απόλλωνα έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να πάρουν παίκτες από το εξωτερικό και ως τώρα έχουν γίνει επαφές με τέσσερις Γκανέζους, οι οποίοι είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές τους ομάδες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των παικτών που ενδιαφέρουν είναι οι Ευθύμης Καρασίμος (Αγιονέρι), Πέτρος Κοντσίδης (Εθνικός Γαζώρου), Τρύφων Κρουσταλέλης (Εθνικός Γαζώρου), Γρηγόρης Αργυρίου (ΑΣ Ειρηνούπολης), Σάββας Γεωργιάδης (Δόξα Δράμας).

a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected