Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Γούτας προ των πυλών, η άφιξη Τζιοβάνι και τα εισιτήρια του Μήτρογλου για Τουρκία!

1Μία… ανάσα από την απόκτηση και του Δημήτρη Γούτα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Τη Δευτέρα (6/7) θα ξεκινήσει… ανεπίσημα η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών θα περάσουν, ανά γκρουπ από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και από την Τετάρτη (8/7) θα αρχίσουν και τα… βάσανα με τις πρώτες προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

περισσότερα στο onsports.gr

2015070200557_162961647Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το επόμενο μεταγραφικό της χτύπημα. Ο Τζιοβάνι Παλμιέρι βρίσκεται προ των πυλών και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στη χώρα μας τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος έχει μία ακόμα υποχρέωση με τη Φλουμινένσε, με την οποία θα αγωνιστεί το βράδυ της Κυριακής, στο ντέρμπι με τη Σάο Πάολο. Επειτα, αναμένεται να ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι για την Ελλάδα, αφού η συμφωνία της εταιρείας που τον εκπροσωπεί με την Ενωση είναι δεδομένη.

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι δεν θα βρουν εμπόδιο από την Πεναπολένσε, η οποία κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκτησίας του, και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή χωρίς πρόβλημα.

Όσον αφορά το θέμα του γκολκίπερ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να έχει τελειώσει το ζήτημα την επόμενη εβδομάδα.

πηγή

d69f2a72d946d9e8634dc094f6924be5_LΜια ανάσα από τη συμφωνία με τη Φούλαμ βρίσκεται η Μπεσίσκτας, για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Η τουρκική ομάδα προσπαθεί να αποκτήσει τον 27χρονο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Τότε η Μπεσίκτας θα δώσει 7 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ για να τον κάνει δικό της. Φέτος, οι «αετοί» δεν μπορούν να δαπανήσουν πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, λόγω του financial fair play της UEFA. Παρά το γεγονός ότι πούλησαν τον Ντεμπά Μπα στην Κίνα για 13 εκατ. ευρώ, δικαιούνται να δαπανήσουν φέτος μόνο το 60% αυτού του ποσού, δηλαδή περίπου 8 εκατ. ευρώ.

περισσότερα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected