Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γιάννης Μαντζιαρίδης : “Δεν μπορείς να αρνηθείς τέτοια πρόταση!”

DSCN7326Όπως ανακοινώσαμε νωρίτερα στο transfer24, ο Γιάννης Μαντζιαρίδης θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΣ Ειρηνούπολης για τη σεζόν 2015/2016.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιώργου Τυριακίδη, αποδέχτηκε την πρόταση του μεγαλομετόχου των πρωταθλητών, Θεόδωρου Καρυπίδη και αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση, έχοντας δίπλα του τον Γιάννη Βαλδήρ (βοηθός) και τον Άρη Βενιόπουλο, που παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο 32χρονος προπονητής, κάτοχος του διπλώματος UEFA C και υπεύθυνος την προηγούμενη σεζόν της νεοσύστατης Ακαδημίας των πρωταθλητών, μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews, δίνοντας το στίγμα της συμφωνίας αλλά και των πρώτων πλάνων ενόψει της νέας περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Εξ αρχής ήταν πολύ δύσκολο από την πλευρά μου να αρνηθώ μια τέτοια πρόταση, ειδικά από τη στιγμή που η προπονητική είναι αυτό που επιθυμώ αλλά και αγαπώ. Βεβαίως, προσθετικά λειτούργησε ότι προέρχεται από την ομάδα στην οποία βρισκόμουν την προηγούμενη σεζόν και είναι σίγουρα μια πρόκληση να δημιουργήσουμε και πάλι ένα ισχυρό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει. Αναγνωρίζουμε πως έγιναν πολλά λάθη τη σεζόν που τελείωσε και είμαστε πεπεισμένοι πως μάθαμε από αυτά και αρχής γενομένης από σήμερα, να πάμε βήμα βήμα για τη συγκρότηση ενός δυνατού συνόλου, με την προσθήκη νεαρών παικτών που είναι απαραίτητοι σε ένα επίπεδο όπως το ερασιτεχνικό.”

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Γιάννη Μαντζιαρίδη αλλά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιθυμία όλων είναι η παραμονή του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ για τη νέα περίοδο και την προσθήκη νεαρών κυρίως παικτών, που θα αποκτηθούν με γνώμονα τις ανάγκες που θα υπάρξουν στις θέσεις και στις εναλλακτικές λύσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected