Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΦΑΣ Νάουσα – Βαγγέλης Αβραμόπουλος και του χρόνου!

DSCN4170Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν επηρεαστεί σημαντικά από τις πολιτικές εξελίξεις και δη από το κλείσιμο των τραπεζών, ωστόσο στον ΦΑΣ Νάουσα εργάζονται καθημερινά για την ενίσχυση της.

Η σημερινή μέρα (6/7) περιελάμβανε τις επαφές με τον Βαγγέλη Αβραμόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή που παρά το γεγονός πως υπηρέτησε την πατρίδα την περσινή χρονιά και έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, εντούτοις βοήθησε στο μέγιστο και εξελίχθηκε σε παίκτη – κλειδί της πορείας πρωταθλητισμού.

Τελικά, ο ΦΑΣ Νάουσα κατάφερε να τον κρατήσει και να του αποδείξει πως είναι εξαιρετικά χρήσιμος και μάλιστα ο ίδιος προσεγγίστηκε από αρκετές ομάδες το προηγούμενο διάστημα ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όπως δηλώνει ο ίδιος στο ImathiaSportsNews, η παραμονή των παικτών από την περσινή χρονιά αλλά και η ανολοκλήρωτη δουλειά όπως λέει χαρακτηριστικά, τον κράτησαν στη Νάουσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Η πραγματικά έντονη επιθυμία της διοίκησης προς το πρόσωπο μου αλλά και η ανεκπλήρωτη επιθυμία όλων στην ομάδα για την άνοδο στη Γ Εθνική, ήταν τα πιο κύρια στοιχεία τα οποία με έκαναν να παραμείνω στον ΦΑΣ. Είναι εξίσου σημαντική η παραμονή των παικτών από το περσινό ρόστερ και σε συνάρτηση με τους παίκτες που θα αποκτηθούν, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την επίτευξη του μεγάλου στόχου”.

Οι μέχρι στιγμής ανανεώσεις και τα μελλοντικά σχέδια

Όπως προκύπτει από τη διοίκηση της ομάδας και όπως έγκυρα έχει ανακοινωθεί από το transfer24 του ImathiaSportsNews, οι παίκτες που ανανέωσαν μέχρι στιγμής είναι οι Νίκος Περηφανόπουλος, Δήμος Συμπεθέρης, Νίκος Σαρηγιαννίδης και Τρύφωνας Νίκου. Θα ακολουθήσουν οι επαφές με τους παίκτες που επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνουν ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνεχίζονται οι ζυμώσεις για τις απαραίτητες προσθήκες, μετά τον τερματοφύλακα της ΑΕ Χαρίεσσας, Γιώργο Λιακόπουλο.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P