Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Πρόταση του ΟΦΗ στον Παπατζίκο!

papatzikos_610_400Νύξη προς τους Αλέξανδρο Παπατζίκο και Ντίνο Πάγκαλο προκειμένου να ενταχθεί στον ΟΦΗ έκανε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μεταξύ άλλων έρχονται και από το Ηράκλειο, ο Μουράτ Σεροπιάν. Ο δεύτερος επιφυλάχθηκε ν’ απαντήσει, αλλά δεν έδειξε αρνητικός.

Να σημειωθεί ότι ο Πάγκαλος είχε λάβει μέρος στις προπονήσεις του Πλατανιά προτού ξεκινήσει η φετινή προετοιμασία και είχε διαφανεί ότι ήταν τυπικό θέμα ώστε να υπέγραφε στους “ερυθρόλευκους”, οπότε για πρώτη φορά στην καριέρα του να είχε την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ. Εντούτοις, η πρόταση που του έγινε, φαίνεται να μην τον έχει καλύψει πλήρως κι ως εκ τούτου δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο Πλατανιάς.

Τώρα, έρχεται ο ΟΦΗ να “χτυπά” την πόρτα του Πάγκαλου, με τον Μουράτ Σεροπιάν να του έχει απευθύνει σχετική πρόταση…

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ εν τω μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες, ερίζουν ή φαίνεται να τους ενδιαφέρει, ένας ακόμη παίκτης από τα Χανιά, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Σεροπιάν. Αυτός είναι ο Αλέξανδρος Παπατζίκος του ΑΟΧ, που ναι μεν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον χανιώτικο σύλλογο και το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά όσο αυτό δεν “κλείνει”, δεν μπορεί να προκαλεί απορία ότι θα επιδιώξουν άλλες ομάδες να τον κάνουν δικό τους, όπως τώρα ο ΟΦΗ.

Ο Παπατζίκος είχε φέτος πάντως μια πολύ δύσκολη σεζόν, καθώς ουσιαστικά δεν έπαιξε λόγω διαφόρων προβλημάτων τραυματισμών.

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected