Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Πανιώνιος – Οι τρεις μεταγραφικοί στόχοι

46e27b9084c1055d2e7b1e90246ec924_79980«Αν δεν ανοίξουν οι τράπεζες, μην περιμένετε τίποτα», λένε στον Πανιώνιο αναφορικά με τις μεταγραφές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πάντα έχουν μείνει στάσιμα.

Παίκτες εξετάζονται, επαφές γίνονται και επί της ουσίας αυτές τις μέρες οι Νεοσμυρνιώτες παλεύουν για να κάνουν δικό τους τον Νίκο Καθάριο.

Δεν είναι κρυφό πως στην ομάδα ήθελαν να κρατήσουν τόσο εκείνον όσο και τον Σπύρο Ρισβάνη και η περίπτωση του πρώτου προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί ακόμα με τον Ολυμπιακό, όμως, οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Όσο για τον Ρισβάνη, γίνεται προσπάθεια για να τελειώσει και αυτό. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως ο παίκτης δεν έχει μείνει ελεύθερος με από τον Παναθηναϊκό έστω κι αν δεν υπολογίζεται. Αυτό που διαρρέεται από τους «πράσινους» είναι ότι αποδεσμεύσεις θα γίνουν μόλις ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα, ένα από τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι του Ζιγκί Μπαντιμπανγκά. Ωστόσο, από τον Πανιώνιο διαψεύδεται πως έχει γίνει κρούση στον 24χρονο εξτρέμ.

Τέλος, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία τη Δευτέρα (6/7) στην οποία δεν υπήρχαν προβλήματα, ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει και την Τρίτη (7/7).

a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected