Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ανανέωσε ο Τσαχαλίδης (δηλώσεις)

11700911_10205701903601327_7848919865557952507_o

Ελάχιστες κινήσεις όσον αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ, απέμειναν στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Γλώσσης…τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Η σημερινή μέρα περιελάμβανε τη συμφωνία με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν και συγκεκριμένα τον 32χρονο (19/12/1982) μεσοεπιθετικό Γιώργο Τσαχαλίδη.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής μίλησε στο ImathiaSportsNews για τη συμφωνία του με τον ΓΑΣ αναφέροντας :

“Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη ικανοποίηση, αποδέχτηκα την πρόταση ανανέωσης της διοίκησης του ΓΑΣ και ανυπομονώ πλέον να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, απαιτείται πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που θα θέσουν διοίκηση και προπονητής και μόνο με τα παραπάνω στοιχεία θα μπορέσουμε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να υλοποιήσουμε τους στόχους για τη νέα σεζόν”.

Με την παραμονή του Γιώργου Τσαχαλίδη, απομένουν πλέον πολύ συγκεκριμένες κινήσεις όσον αφορά το ρόστερ της νέας σεζόν για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Αναμένεται η οριστική συμφωνία με τον αμυντικό χαφ που έχει ήδη εντοπιστεί (και μάλιστα έχουν προχωρήσει σημαντικά οι συζητήσεις) αλλά και μία ακόμη προσθήκης που μπορεί να προκύψει ενώ στο πρόγραμμα είναι και οι ανανεώσεις παικτών που επιθυμία του προπονητή είναι η παραμονή τους ενόψει της νέας περιόδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected