Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ατρόμητος Διαβατού – Τα τυπικά για Ισλαμίδη, Μουρατίδη

Untitled-1Κοντά σε δύο πολύ καλές προσθήκες βρίσκεται ο Ατρόμητος Διαβατού.

Μετά τις 11 ανανεώσεις παικτών από την περσινή χρονιά, ο “κυανόλευκος” σύλλογος κινήθηκε άμεσα για την ενίσχυση του και σήμερα απέσπασε το ΟΚ από τους Κώστα Ισλαμίδη και Λάζαρο Μουρατίδη, οι οποίοι αναμένεται να παραλάβουν τα δελτία από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ατρόμητου στις αρχές Αυγούστου.

Ο Κώστας Ισλαμίδης αγωνίστηκε για δύο περιόδους στον Άτλα Ζερβοχωρίου, έχοντας πολύ σημαντική συμβολή στις πορείες των “κιτρινόμαυρων” στην Α1 Ερασιτεχνική και ειδικά την πρώτη σεζόν, ως επιθετικό “διδυμο” με τον Κώστα Ντέλλα, ήταν από τους πλέον καθοριστικούς κρίκους ώστε η νεοφώτιστη τότε ομάδα να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού στον πρώτο γύρο. Την περσινή χρονιά δεν “φόρτωσε” τα αντίπαλα δίχτυα (3 γκολ συνολικά) ωστόσο συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Άτλας να πετύχει τον στόχο του, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Ο Λάζαρος Μουρατίδης επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στον Ατρόμητο, αγωνιζόμενος ενδιάμεσα σε Φίλιππο Μέσης, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Φίλιππο Μελίκης. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος και σημείωσε τρία τέρματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected