Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΟΦΗ – Δικοί του Παπατζίκος και Γκούμας, ανανέωσε ο Περογαμβράκης!

Χωρίς τίτλο

Oι πρώην άσοι του ΑΟΧ, Γιάννης Γκούμας και Αλέξανδρος Παπατζίκος, θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΟΦΗ.

Παρά το γεγονός πως τη νέα σεζόν ο ΑΟ Χανιά θα αγωνίζεται στη Football League και ο ΟΦΗ στη Γ’ Εθνική, υπάρχουν παίκτες που προτιμούν την ομάδα του Ηρακλείου για να συνεχίσουν την καριέρα τους παραβλέποντας την διαφορά μιας κατηγορίας. Συγκεκριμένα, δυο είναι σίγουρα όπως αναφέρεται οι παίκτες που αφήνουν τα Χανιά για το Ηράκλειο, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Μουράτ Σεροπιάν. Οι Γιάννης Γκούμας και Αλέξανδρος Παπατζίκος είχαν μείνει ελεύθεροι από τον ΑΟΧ και προτίμησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΟΦΗ, ενώ δεν αποκλείεται να τους ακολουθήσουν και άλλοι πρώην συμπαίκτες τους.

Σημειώνεται ότι ο Παπατζίκος, σύμφωνα με τους «κυανόλευκους», είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΑΟΧ για να μείνει, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν.

πηγή

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ-640x420Με την φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνιστεί και στην Γ” Εθνική ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης που αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής μετά και τον Μανόλη Μπολάκη που παραμένει στην ομάδα από το περυσινό ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Ο ΟΦΗ συνεχίζει δυναμικά τον σχεδιασμό του, χτίζοντας την ομάδα της επόμενης περιόδου και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε κρητικούς παίκτες. Μετά τον Μανόλη Μπολάκη, ο οποίος παρέμεινε στην κρητική ομάδα, ήταν η σειρά του Αλέξη Περογαμβράκη να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοίκησης του ΟΦΗ.

Ο 27χρονος επιθετικός (20-1-1988) έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του ΟΦΗ και θα ενισχύσει την κρητική ομάδα στην Γ Εθνική. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο Περογαμβράκης μετά από επικοινωνία που είχε με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Βλαστό, απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο ΟΦΗ.

Η παραμονή του Αλέξη Περογαμβράκη ήταν μια από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης του ΟΦΗ, για τον σχεδιασμό της ομάδας τη νέα περίοδο. Για την παραμονή του παίκτη στην ομάδα θετική ήταν η εισήγηση τόσο του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, όσο και του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Βλαστού. Ο Περογαμβράκης στην τελευταία χρονιά του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ.

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected