Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Πανσερραϊκός – Από εβδομάδα Παπαστεργίου και λοιποί!

11659271_776925769072355_2245664994883782236_n

Οι συναντήσεις για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ συνεχίζονται στον Πανσερραϊκό και σειρά πήραν οι επαφές με τον Ημαθιώτη επιθετικό, Γιώργο Παπαστεργίο ώστε να συζητήσει το μέλλον του στην ομάδα, χωρίς ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες να έχει υπάρξει οριστική κατάληξη στην υπόθεση.

Από την πλευρά της ομάδας εκφράζουν αισιοδοξία για συμφωνία που θα σημάνει και ανανέωση για τον δεύτερο σκόρερ των “λιονταριών”, ωστόσο από το περιβάλλον του παίκτη διατηρείται μία πιο ουδέτερη στάση πράγμα που βάζει ένα ερωτηματικό στην παραμονή του.

Βέβαια Πανσερραϊκός και Παπαστεργίου ανανέωσαν το ραντεβού τους, αλλά ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός θέλει να εξαργυρώσει με τον καλύυτερο δυνατό τρόπο την πιο παραγωγική και ουσιαστική σεζόν του… με ότι αυτό συνεπάγεται.

πηγή

Στον Πανσερραϊκό θα ”τρέξουν” για ενίσχυση του ρόστερ από βδομάδα.

Καμία μεταγραφή δεν έχει πραγματοποιήσει στην παρούσα φάση ο Πανσερραϊκός, οι άνθρωποι του οποίου επισημαίνουν πως όλα έχουν μείνει στασιμότητα εξαιτίας της κατάστασης που είναι διαμορφωμένη στη χώρα. Είναι δεδομένο ότι εξελίξεις θα σημειωθούν από την επόμενη εβδομάδα. Το flnews.gr σας υπενθυμίζει ποιες ανανεώσεις έχουν κάνει τα ”λιοντάρια”, αλλά και ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από το σερραϊκό σύνολο.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ:
Ανδρούτσος, Σιάκκας, Ρούτσης, Καψάλης, Περπερίδης, Βοσκόπουλος

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ:
Γκόγκας, Γκαϊδαρτζής, Γαλακτερός, Ασλανίδης, Κασμερίδης, Κούτλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected