Football League - Μεταγραφές

Football League – Δύο ανανεώσεις στον Αγροτικό, στην Χέρενβεν ο Αλμπάνης!

Χωρίς τίτλοΤη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα θα φορoύν και την επόμενη σεζόν οι Χρήστος Παλάσκας και Άγγελος Καραντασιάδης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με τους «σταχυοφόρους» και θα τους ενισχύσουν στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League.

Οι ανακοινώσεις :

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον αμυντικό Χρήστο Παλάσκα. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «σταχυοφόρους» για ακόμα ένα έτος, το τέταρτο συνολικά της καριέρας του στον Εύοσμο.

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον αμυντικό Άγγελο Καραντασιάδη. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα του Ευόσμου για ακόμα ένα χρόνο.

Οι δηλώσεις τους :

Χρήστος Παλάσκας : «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της περιοχής που μεγάλωσα. Θελώ να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου τον Πρόεδρο, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο και θέλω να ανταποδώσω με την προσφορά μου στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ότι περνά από τα ποδια μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο», δήλωσε ο Παλάσκας.

Άγγελος Καραντασιάδης : «Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση, γιατί συνεχίζω για τρίτη χρονιά σε μία ομάδα που έχω συνδέσει πλέον μεγάλο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Τα προηγούμενα χρόνια έζησα σπουδαίες επιτυχίες φορώντας αυτή τη φανέλα και θέλω διακαώς να ζήσω στο μέλλον ανάλογες στιγμές. Έχω μεγάλη ορέξη για δουλειά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά. Με ενθουσιάζει το γεγονός, ότι παρά τα προβλήματα στη χώρα μας, η ομάδα παραμένει φιλόδοξη και αποφασισμένη να συνεχίσει να προοδεύει», δήλωσε ο Καραντασιάδης.

πηγή

albanis1_610x400

Από… Αράχωβα και Λιβαδειά, στα σαλόνια του Ολλανδικού ποδοσφαίρου και στη Χέρενφεν ο νεαρός Χρήστος Αλμπάνης, από το δίκτυο των σχολών της Arsenal!

Στην Ολλανδική Χέρενφεν θα αγωνίζεται για τα επόμενα 3 χρόνια ο 16χρονος Χρήστος Αλμπάνης από την Αράχωβα. Η Χέρενφεν είναι μια ομάδα με συχνότατη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με μακρά παράδοση στην εκπαίδευση, την εξέλιξη και την ανάδειξη επιθετικογεννών παικτών όπως οι Φινμπόγκασον, Φαν Νίστελροϊ, Χούντελααρ κ.α. Είναι εκείνη η ομάδα στην οποία γαλουχήθηκε και εκτόξευσε την καριέρα του ο Γιώργος Σαμαράς.

Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε τα πρώτα του βήματα στην ποδοσφαιρική ακαδημία «Αθλητική Πολιτεία» στη Λιβαδειά. Στην ηλικία των 12 ετών μεταπήδησε στην ακαδημία του «ΟLYMPICO 7×7», στην ίδια πόλη, η οποία αποτελεί μέλος του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου της Arsenal στην Ελλάδα και στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά υπό τις οδηγίες του ιδιοκτήτη της σχολής, Γιάννη Χρήστου και του προπονητή, Χρήστου Σκαλτσά. Από την πρώτη κιόλας χρονιά, ξεχώρισε για τις ικανότητες του και εντάχθηκε στο προπονητικό πρόγραμμα «Advanced Development Program», που ακολουθούν οι ταλαντούχοι αθλητές των Arsenal Soccer School , μέσα από το οποίο αξιολογήθηκε από τους scout της Χέρενφεν και εν συνεχεία κλήθηκε για δοκιμαστικό στην Ολλανδία τον περασμένο Μάιο, το οποίο και πέρασε με επιτυχία.

περισσότερα στη mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected