Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Η Πύδνα εκ των πρωταγωνιστών!”

stylosΓράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

Για το σημείο στο οποίο βρίσκεται οργανωτικά η ομάδα της Πύδνας στα αγωνιστικά της θέματα μίλησε στο Pieriasport ο τεχνικός της φιλόδοξης ομάδας του Κίτρους Αποστόλης Στύλος.

Έβαλε ψηλά τον πήχη και μεταξύ άλλων είπε ότι στόχος είναι η ομάδα του να πρωταγωνιστήσει, χωρίς όμως να παραμελήσει τα ταλέντα της περιοχής και με βασικό συστατικό του ρόστερ, το τοπικό στοιχείο.

“Είμαστε στη φάση της ολοκλήρωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Ως επί το πλείστον το έμψυχο αυτό υλικό θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές της περιοχής μας αλλά είμαστε εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να κάνουμε κάποιες προσθήκες και εκτός νομού, ιδίως σε κάποιες καίριες θέσεις που δε μας καλύπτουν οι λύσεις από την Πιερία.

Θα στελεχώσουμε το ρόστερ, σύμφωνα με την πορεία την οποία θέλουμε να κάνουμε.

Όσον αφορά λοιπόν την πορεία και το στόχο, δε σας κρύβω ότι αν και είμαστε νεοφώτιστοι οι φιλοδοξίες μας δε θα περιοριστούν στην παραμονή στην κατηγορία, θέλουμε κάτι καλύτερο, θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και σύμφωνα με την εξέλιξη του πρωταθλήματος να χτυπήσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Η φιλοσοφία μου δεν αλλάζει. Θα ζητήσω η ομάδα μου να παίζει ποιοτικό, δημιουργικό ποδόσφαιρο, να ευχαριστήσουμε με το παιχνίδι μας τους φιλάθλους μας, κοιτώντας τα παιχνίδια ένα-ένα με στόχο σε καθένα από αυτά τη νίκη, να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο και να φτιάξουμε μια ομάδα όπως την ονειρεύεται η διοίκηση μας.

Δε σας κρύβω ότι υπάρχει μια διοικητική σταθερότητα γι αυτό ξεκινώντας από εκεί θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.
Είναι σίγουρο ότι οργανωτικά βρισκόμαστε σε αρχικό στάδιο γιατί η ομάδα προέρχεται απο τις τοπικές κατηγορίες αλλά υπάρχει η διάθεση και έχουμε το χρόνο να οργανωθούμε σε όλα αυτά τα θέματα τα οποία είναι πολλά και πρέπει να οργανωθούμε αφού υπάρχει χρόνος και όρεξη από όλους.

Μιλάμε με τους ποδοσφαιριστές και με χαρά βλέπω ότι υπάρχει όρεξη να βοηθήσουν ουσιαστικά σε αυτό το εγχείρημα και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

‘Ένα από τα θέματα που αναφέρουμε είναι το γήπεδο. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι διεργασίες και είναι εν γνώση μας ότι θα ταλαιπωρηθούμε και στην αρχή της προετοιμασίας θα κάνουμε προπονήσεις σε κάποια άλλα γήπεδα και δε μας πειράζει από τη στιγμή που το γνωρίζουμε.

Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσει το τοπικιστικό της χαρακτήρα η ομάδα, θα περιμένουμε ότι θα είναι έτοιμο το γήπεδο μας να γυρίσουμε σε αυτό αφού τα πρώτα παιχνίδια θα τα παίξουμε σίγουρα σε άλλη έδρα. Δε μας πειράζει αυτό αφού όπως είπα και νωρίτερα στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει τους βαθμούς μέσα από αυτό. Οπότε το μόνο που θα κοιτάξουμε είναι η έδρα που θα χρησιμοποιήσουμε να έχει καλό αγωνιστικό χώρο.

Θα κυνηγήσουμε αν έρθει και τη 2η συνεχόμενη άνοδο 100%. Έχουμε μια φιλόδοξη διοίκηση της οποίας η φιλοδοξίες ταιριάζουν με τις δικές μου.

Το ίδιο φιλόδοξοι θα είναι και οι ποδοσφαιριστές που θα έχουμε στο ρόστερ οπότε ότι έρθει, όσο ψηλότερα κι αν είναι, εμείς θα το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος.

Σίγουρα θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή στο ρόστερ δεδομένης και της αλλαγής κατηγορίας. Θα κρατηθούν όμως και παιδιά τα οποία έπαιζαν στην περσινή ομάδα.

Δε σας κρύβω ότι και πέρσι το ρόστερ ήταν πολύ καλό. Θέλουμε όμως να είμαστε πρωταγωνιστές στην κατηγορία οπότε θα ζητήσουμε και την εμπειρία και την ποιότητα σαν στοιχεία από τους παίκτες που θα έρθουν.

Είναι στόχος μας να στραφούμε προσεχτικά και μεθοδευμένα και στα ταλέντα της περιοχής μας. Ομάδες σαν τη δική μας, πρέπει να επενδύουν και στα δικά τους παιδιά. Εκτός αυτού είναι και προσωπικός μου στόχος και θέλω στα χέρια μου να πλάθονται νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα φεύγουν να παίζουν ποδόσφαιρο σε μεγαλύτερες κατηγορίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected