Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Τέταρτη μεταγραφή το “πολυεργαλείο” Ρίσσου!

DSCN4726Επιλογές που εκ των πραγμάτων δίνουν το κάτι παραπάνω στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι αυτές που συνεχίστηκαν και σήμερα από τους “κυανοκίτρινους”!

Μετά τον μεγάλο ντόρο που προκάλεσε η μεταγραφή του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον από τον Δωτιέα Αγιάς αλλά και οι προσθήκες των Χριστόφορου Γιάτσου και Σάκη Μπάκανου, ήρθε η σειρά για ένα ακόμη πολύ σημαντικό deal και συγκεκριμένα αυτό του Σάκη Ρίσσου!

Ο 26χρονος (30/06/1988) αμυντικός χαφ, που μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση της άμυνας του ζητηθεί, αποτελεί μία ακόμη ποιοτική λύση για τον Σάκη Γλώσση τόσο για το αγωνιστικό επίπεδο όσο και για τον χαρακτήρα του. Μπορεί να είναι μεγάλο…πειραχτήρι στα αποδυτήρια, ωστόσο στο γήπεδο είναι “εργάτης” και χαρακτηριστικό είναι πως την περίοδο 2013-2014 στα Λευκάδια (με προπονητή τον Νίκο Παπανώτα) αγωνίστηκε δεξί μπακ!

Είχε εξαιρετικές χρονικές τόσο στη Νίκη Αγκαθιάς (την περίοδο που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα), στον Φίλιππο Μελίκης (2012-2013) αλλά και πέρσι στον Ηρακλή Άσπρου Πέλλας, όπου έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου (πολύ καλή εμφάνιση από τον ίδιο) αλλά και κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή, τερματίζοντας στο τέλος στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Σάκης Ρίσσου μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews και στις δηλώσεις του έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Νίκο Κεσίδη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προηγούμενη ομάδα του.

DSCN4736

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Καταρχήν είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή στον Ηρακλή Άσπρου, για την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αλλά και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ σε μια ποιοτική ομάδα, που είχε σαν στόχο τον πρωταθλητισμό. Σαφώς και η περσινή χρονιά αποτέλεσε για μένα ξεχωριστή εμπειρία, μετά από μια σεζόν στη Γ Εθνική και στα Λευκάδια. Όσον αφορά τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα ειδικά από τον τρόπο που με προσέγγισαν και μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο χαρακτήρας και το ποιόν του Νίκου Κεσίδη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον πρόεδρο και όλους όσους απαρτίζουν τη διοίκηση, τον προπονητή κ. Γλώσση αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους εύχομαι να ζήσουμε όμορφες στιγμές και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα”.

Απομένει πλέον το…κερασάκι και οι εκκρεμότητες με τις ανανεώσεις

Με τη μεταγραφή του Σάκη Ρίσσου, φαίνεται πως ολοκληρώνεται η διαδικασία προσθηκών νέων ποδοσφαιριστών, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, αφήνεται ανοιχτό…παράθυρο αν προκύψει μια ιδιαίτερη περίπτωση για την οποία υπάρχουν συνεχείς επαφές. Από κει και πέρα, αναμένονται οι συζητήσεις με τους παίκτες που θα ανανεώσουν και τη νέα σεζόν ενώ σύντομα θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P