Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Κοπανού – Κράτησε το…θωρηκτό, ποντάρει σε νεαρούς!

DSCN2432

Συνεχίζει την ενίσχυση του ο ΓΑΣ Κοπανού, παρά τις δεδομένες οικονομικές συγκυρίες που μαστίζουν άλλωστε όλο τον ελληνικό πληθυσμό.

Μετά την εντυπωσιακή κίνηση με την απόκτηση του Μάκη Σπανού και τις ανανεώσεις των Αντιφάκου, Πρόιου, Αυτζή και Τόσκα, η διοίκηση της ομάδας απέσπασε το “ναι” και από τον Αλέκο Χαραλαμπίδη, διατηρώντας στο ρόστερ μία πολύ αξιόπιστη επιλογή για τα μετόπισθεν.

Ο 31χρονος (30/10/1983) αμυντικός, με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο, συμφώνησε με τους “κιτρινόμαυρους” οι οποίοι μάλιστα προχώρησαν και στην απόκτηση του φέρελπι νεαρού μέσου, Δημήτρη Κελέσμητου.

Ο 17χρονος (14/05/1998) μέσος προέρχεται από τη Θύελλα Στενημάχου στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τόσο για την ποιότητα όσο και τον χαρακτήρα του.

Με την προσθήκη του Κελέσμητου, ο ΓΑΣ Κοπανού ποντάρει και στην προσέγγιση κι άλλων νεαρών παικτών, επιθυμία άλλωστε και του Γιώργου Σγούρδα ο οποίος αρέσκεται να δουλεύει με τους λεγόμενους μικρούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected