Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Προς Μιλάνο και Πόλη “Ίμπρα” και Φαν Πέρσι, κίνηση ματ από Μονακό!

zlatan-ibraimovicΣύμφωνα με έγκυρα ιταλικά Μέσα, η Μίλαν τα βρήκε σε όλα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κι απομένει να γίνει κάτι αντίστοιχο και με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Πρόκειται για ένα «φλερτ» που κρατάει εδώ και πάρα πολύ καιρό, με τους «ροσονέρι» να επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Σουηδού αστέρα στο «Σαν Σίρο». Η αλήθεια είναι πως πριν λίγο καιρό φάνταζε απίθανη όμως πλέον το σκηνικό φαίνεται πως αλλάζει!

Σύμφωνα με το «Sport Mediaset» αλλά και την «Gazzetta dello Sport», οι Μιλανέζοι τα βρήκαν σε όλα με το Ζλάταν! Μάλιστα, το συμβόλαιο που υποστηρίζεται ότι του προσφέρεται είναι είτε τριετούς διάρκειας, το οποίο θα του αποφέρει ετησίως έξι εκατομμύρια ευρώ ή διετούς, το οποίο θα του αποφέρει εννέα κάθε χρονιά.

περισσότερα στο sdna.gr

ImageHandler

Το νέο μεγάλο «μπαμ» έσκασε η Φενερμπαχτσέ, η οποία επιβεβαίωσε μέσω του προέδρου της, Αζίζ Γιλντιρίμ, πως η μεταγραφή του φαν Πέρσι έκλεισε και τυπικά.

Μετά τον Νάνι, η Φενερμπαχτσέ ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες ώρες να ολοκληρώσει και ένα δεύτερο μεγάλο μεταγραφικό μπαμ, με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Αζίζ Γιλντιρίμ «τα συμβόλαια υπογράφτηκαν και η μεταγραφή έχει κλείσει».

Μάλιστα, ήδη, έγινε γνωστή και η ώρα της άφιξης του Ολλανδού σταρ στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα φτάσει με ιδιωτικό τζετ το βράδυ της Κυριακής στις 21:30.

Το αεροδρόμιο της Πόλης αναμένεται να… γκρεμιστεί ξανά από τους φανατικούς φίλους της Φενέρ, όπως ακριβώς είχαν κάνει και με τον Νάνι, τον οποίο και είχαν αποθεώσει κατά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη.

πηγή

ee9c7ed67bb8e9660880ca1a0c17eceb_L

Την μεταγραφή του Στεφάν Ελ Σαραουί ανακοίνωσε κι επίσημα το Σάββατο (11/7) η Μονακό

Ο νεαρός Ιταλός επιθετικός αφήνει την Μίλαν και θα μετακομίσει στο Πριγκιπάτο όπου θα αντικαταστήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Ελ Σαραουί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας.

Η μεταγραφή κόστισε στην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ 16 εκατομμύρια ευρώ!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected