Κατηγορίες
Super League 1

Κέρκυρα – Αυτοί θα μεταβούν Νάουσα

KerkiraΗ ΠΑΕ Κέρκυρα έκανε γνωστή την αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (14/7) για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι ”εκλεκτοί” του Σάκη Τσιώλη, αλλά και όλο το υπόλοιπο επιτελείο που θα βρεθεί στη Νάουσα.

Με μία πρωινή προπόνηση, στο ΕΑΚ Κέρκυρας, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (13/7) το α’ στάδιο προετοιμασίας της Κέρκυρας. Κατόπιν, ο Σάκης Τσιώλης γνωστοποίησε την αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (14/7, 08.30) για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας (προγραμματισμένη άφιξη, στις 15.30), όπου και θα πραγματοποιηθεί το κυρίως στάδιο δουλειάς.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί»:

● Από το ρόστερ των επαγγελματιών: Φώτης Κουτζαβασίλης, Παναγιώτης Σαμπανίδης, Μάθιου Γκόμες, Οράσιο Καρντόζο, Παναγιώτης Βλάχος, Κώστας Μανωλάς, Ντιόγκο Ζορντάο, Τάσος Βενέτης, Τέλης Καραγιαννίδης, Παναγιώτης Ζορμπάς, Γιώργος Παρασκευαϊδης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Σάσα Καϊκούτ, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, Στέφανος Σιόντης, Νίκος Μεντής, Κώστας Γεωργακόπουλος, Στέλιος Μακρίδης, Νίκος Κρητικός.

● Από την ομάδα Νέων: Θωμάς Τριαντάφυλλος, Αλέξανδρος Γρηγοράκης, Άντονι Ίσσερης.

● Οι υπό δοκιμή: Κώστας Κοτάτης, Σταμάτης Μανωλάς.

Σημειώνεται ότι στη Νάουσα θα ενσωματωθεί και ο στρατευμένος, Αλέξανδρος Κόντος,προκειμένου να «τρέξει» το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Αντίθετα, εν συγκρίσει με τους παίκτες που συμμετείχαν στο α’ στάδιο προετοιμασίας, εκτός έμειναν οι δύο εκπαιδευόμενοι του περσινού ρόστερ, Γαρδικιώτης και Χανδρινός, καθώς και οι προερχόμενοι απ’ την ομάδα Νέων, Μπαμιόγλου, Πισσιάνης και Ντέντες.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο team που θα μεταβεί στα Πηγάδια (της συνολικής αποστολής ηγείται ο γενικός αρχηγός, Αλέξανδρος Αναλύτης) αποτελείται από:

Σάκης Τσιώλης (προπονητής), Γιώργος Χερίδης (βοηθός), Λάζαρος Κυριλλίδης (τεχνικός σύμβουλος), Κοσμάς Στράτος (προπονητής φυσικής κατάστασης), Βαγγέλης Τσιώλης (σκάουτερ- αναλυτής), Χρήστος Βάσαλος (προπονητής τερματοφυλάκων), Βασίλης Πουλουμπής (μασέρ), Άγγελος Πολυμέρης (μασέρ), Σωσίπατρος Μουρμούρης (φροντιστής), Δημήτρης Ρούστας (φροντιστής).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected