Κατηγορίες
Football League

Football – Οι τρεις “κλεισμένοι” στον Κισσαμικό!

atmatsidisΜεταγραφικό “ντεμαράζ” για τον Κισσαμικό που ήδη ετοιμάζει τις πρώτες ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν και θα τον ενισχύσουν την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr ο Παναγιώτης Ατματσίδης θεωρείται κλεισμένος από τον Κισσαμικό και ενώ φαινόταν ότι θα κατέληγε στην Ιρλανδική Λίμερικ! Ο Κισσαμικός, από τη στιγμή που ξεπεράστηκε το σενάριο του Grexit αρχίζει να “ζεσταίνει” τις μηχανές του και να επαναπροσεγγίζει παίκτες που είχε κλεισμένους. Ένας από αυτούς είναι ο πρώην παίκτης του Άρη, του Παναιγιάλειου, της Καλλιθέας, της Παναχαϊκής, του Βύζαντα Μεγάρων, του Ασπρόπυργου και του Ακράτητου. Ο Ατματσίδης είναι 29 ετών (22/10/1986) είναι μεσοεπιθετικός και έχει τεράστια εμπειρία από τη Β’ Εθνική.

Στον Κισσαμικό πάντως κλείνει και ο 26χρονος Καμερουνέζος μέσος Μούσα Πονγκόνγκ που πέρυσι αγωνίστηκε στον Τύρναβο και στον Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής. Πριν τον Τύρναβο έπαιξε στον Ηρακλή Ψαχνών.

Σε ότι αφορά τον Φαμπρίτσιο Πότσι, οι πληροφορίες του athlitiko.gr αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι δεδομένο ότι καταλήγει στον Κισσαμικό. Ο Αργεντινός δεν θα συνεχίσει στον Α.Ο.Χανιά αλλά στην ομάδα του Καστελίου, μολονότι είχε ανακοινωθεί από τους “μπλε” πριν από περίπου έναν μήνα.

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected