Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Η πρώτη μεταγραφή για το Βυζάντιο

ARIS-604x264Οριστικά παίκτης του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, για τη σεζόν 2015-2016 θα είναι ο 22χρονος αριστερός πλάγιος αμυντικός Δημήτρη Κάπατζης.

Πέρσι δεν αγωνίστηκε με τον Αρη Ακροποτάμου λόγω στρατιωτικού. Τη σεζόν 2013-2014 είχε 26 συμμετοχές στη Γ` Εθνική, με τον Αρη Ακροποτάμου. Ηταν βασικός στην ομάδα του ΑΟΚ, στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο Κάπατζης είχε μεταγραφεί στον Ακροπόταμο το Γενάρη του 2013 και τότε είχε παίξει στη Δ` Εθνική, σε 9 παιχνίδια.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά το Βυζάντιο θα αποκτήσει δυο ακόμη τερματοφύλακες (ο ένας είναι ο Τιγγιρίδης) ενώ υπάρχει φλερτ με τον Γαλακτερό που πέρσι έπαιξε στον Πανσερραϊκό.

Εν τω μεταξύ στο προπονητικό τιμ θα είναι και ο Γιάννης Γεωργιάδης ως προπονητής τερματοφυλάκων, ο οποίος πέρσι συνεργάστηκε με τον Μαγκαφίνη, στο στρατόπεδο του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο

Μετά από πολλές συζητήσεις, μετά από αρκετές αναβολές για διάφορους λόγους, συγκροτήθηκε την Κυριακή (12/7) σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Πρόεδρος παραμένει ο Τούλης Τσίλογλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αναλυτικά, οι αρμοδιότητες μοιράστηκαν ως εξής:

Πρόεδρος: Ευστράτιος Τσίλογλου

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κάτσικας

Γενικός γραμματέας: Δημήτρης Κρικέλης

Ειδικός γραμματέας: Ιορδάνης Γέκτης

Ταμίας: Μάρθα Ζαρωτιάδου

Γενικός αρχηγός Α’: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Γενικός αρχηγός Β’: Ευστράτιος Μωυζές

Έφορος: Ιωάννης Ευαγγέλου

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Νίκος Γαβριηλίδης

Μέλη: Κωνσταντίνος Αμανατίδης, Δημήτρης Δαμιανός, Παρασκευάς Κευσενίδης, Χρήστος Μαυρουδής, Δημήτρης Πατλαμάτζογλου, Αναστάσιος Προβατίδης, Κυριάκος Προδρομίδης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Κώστας Τσίλογλου.

proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P