Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΣ Πέλλας – Επανέρχεται δυναμικά η Ελπίδα Έδεσσας!

nΜετά από ένα ”διάλειμμα” μίας αγωνιστικής σεζόν, η ιστορική ομάδα της Ελπίδας Έδεσσας επανέρχεται δυναμικό στο προσκήνιο για να δώσει μια διαφορετική ποδοσφαιρική νότα στην πόλη των καταρρακτών.

Εξ αρχής, μετά το συμβούλιο της Δευτέρας 13/7, είχαμε αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση και νέος πρόεδρος της ομάδας ανέλαβε ο Εδεσσαίος επιχειρηματίας Λεωνίδας Τούσιας, ο οποίος πλαισιώνεται από μια πλειάδα αξιόλογων και αναγνωρισμένων ανθρώπων κυρίως από την πόλη. Άπαντες είναι αποφασισμένοι να επαναφέρουν την ομάδα στη θέση που της αρμόζει.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥΣΙΑΣ
Α.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΩΣΤΑΣ ΝΗΣΙΑΓΚΑΣ
Β.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΩΣΤΑΣ ΟΥΛΕΜΑΝΗΣ
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΟΔΙΝΤΣΗ
ΤΑΜΙΑΣ : ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥΜΠΙΔΗΣ 
Γ.ΑΡΧΗΓΟΣ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΖΑΡΛΗΣ 
ΔΙΕΥΘ. ΠΟΔΟΣΦ : ΔΑΜΩΝ ΤΟΤΣΑΣ 
ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦ. : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΜΟΓΙΑΝΝΗΣ 
ΥΠ.ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ : ΘΕΩΝΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΤΕΧΝ.ΔΙΕΥΘ. : ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΑΣ
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

DSCN1147Τεχνικός της ομάδας ανέλαβε ο πολλά υποσχόμενος Γρεβενιώτης προπονητής και νυν κάτοικος Εδέσσης, Βάιος Στεργιόπουλος, ο οποίος κατέχει “βαρύ” βιογραφικό αφού επί σειρά ετών διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία του ΠΑΟΝΕ διαθέτοντας παράλληλα και πολλή πτυχία. Βοηθός του θα είναι ο Εδεσσαίος Γιάννης Γρεβενάρης.

Ο πρόεδρος της ομάδας Λεωνίδας Τούσιας, φανερά ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημα δήλωσε : ”Στόχος μας είναι η Ελπίδα να αποτελεί στο μέλλον το “σκαλοπάτι” των νεαρών παικτών για την είσοδο τους στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας του Εδεσσαϊκού”

Επιμέλεια : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected