Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – “Πονοκεφαλιάζει” με τα δρώμενα στην ΕΠΣ!

f19bf62fbdf5c35a9a888bf14d03be30_LΟ Πύρασος Νέας Αγχιάλου πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα (Τρίτη, 14/7, 18.00), όπως κάθε εβδομάδα, το καθιερωμένο διοικητικό του συμβούλιο.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό για τη δήλωση συμμετοχής του συλλόγου στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, την οποία υποχρεούται κάθε ομάδα να υποβάλλει έως και την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 16.00.

Η αναστολή της ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Θεσσαλίας από την ΕΠΟ «πονοκεφαλιάζει» τις ομάδες της Μαγνησίας. Λύση στο πρόβλημα υπάρχει, με την προσωρινή εγγραφή τους σε ΕΠΣ όμορου νομού. Το προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος του Πυράσου, κ. Άκης Στάμος, είχε συζητήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας, κ. Ζήση Γρηγορίου, για το ενδεχόμενο της προσωρινής εγγραφής του συλλόγου στην συγκεκριμένη Ένωση. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας με τη στάση που κράτησε στη μεταξύ τους επικοινωνία, έδειξε πως είναι πρόθυμος να βοηθήσει.

Μετά και το σημερινό συμβούλιο του Πυράσου, η διοίκηση της Αγχιαλίτικης ομάδας αποφάσισε να ζητήσει σύντομα και επίσημα την προσωρινή εγγραφή της στην ΕΠΣ Λάρισας. Η ενέργεια αυτή θεωρήθηκε επιβεβλημένη, αφού οι ημερομηνίες πιέζουν και η αβεβαιότητα ως προς το μέλλον της ΕΠΣ Θεσσαλίας συνεχίζεται.

Ο Πύρασος δεν θέλει να διακινδυνεύσει τη συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και η κίνηση αυτή αποτελεί μονόδρομο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

goalpost.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected