Football League - Μεταγραφές

Football League – “Έσκασε” η βόμβα στην Ελευσίνα, διπλή ενίσχυση από Μαρτίνο στα Χανιά

stefanew_610x400Έγινε το «μπαμ» με τον Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς από τον Πανελευσινιακό, που επιβεβαιώνει πλήρως το προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ της mikriliga.com!

Η mikriliga.com αποκάλυψε το θέμα Στεφάνοβιτς και η επιβεβαίωση ήρθε αργά το βράδυ. Ο Σέρβος μέσος τα βρήκε σε όλα με τον Πανελευσινιακό και υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Η Ελευσίνα ολοκλήρωσε ένα δυνατό deal με παίκτη επιπέδου Super League, καθώς ο Στεφάνοβιτς αγωνιζόταν στην Καλλονή από την οποία και έμεινε ελεύθερος.

Η κίνηση με τον Σέρβο χαφ δείχνει και τις διαθέσεις που έχει ο Πανελευσινιακός για τη συμμετοχή του στη Football League.

Λεζάντα φωτογραφίας: από αριστέρα προς δεξιά ο τεχνικός διευθυντής Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο πρόεδρος Πανελευσινιακού, Χρήστος Γιαλιάς, ο Στεπάνοβιτς με τον εκπρόσωπο του Δημήτρη Πέτκα

Από Κύπρο…Χανιά!

Κάτοικοι Χανίων είναι πλέον δύο από τους καλύτερους (κατά την περσινή περίοδο) ποδοσφαιριστές του Οπούντιου Μαρτίνου. Οι δυο παίκτες ήταν να πάνε στην Κύπρο αλλά τελικά τους… κέρδισε η Κρήτη.

nikolop
Συγκεκριμένα ο 21χρονος (20/7/1994) μέσος Γιώργος Πέππας και ο 24χρονος (2/10/1991) επιθετικός Βαγγέλης Νικολόπουλος υπέγραψαν στην Κρητική ΠΑΕ, η οποία θα συμμετάσχει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής. Να σημειώσουμε ότι προπονητής στα Χανιά είναι ο Πέτρος Δημητρίου.

???????????????????????????????efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected