Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – “Κατεβαίνουν” Κρήτη οι Τσουμάγκας, Τσουβαλτσίδης!

aek2Κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή βρίσκεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr ο Κισσαμικός.

Η κρητική ομάδα είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 24χρονο αριστεροπόδαρο μέσο, Τάσο Τσουμάγκα και η άφιξή του στο νησί θα ολοκληρώσει, εκτός απροόπτου, τη μετακίνησή του στους νεοφώτιστους.

Την περσινή σεζόν ο Τσουμάγκας ξεκίνησε στη Γ’ Εθνική με τον Πανελευσινιακό (8 ματς, 1 γκολ) και στο δεύτερο μισό έπαιξε στον Πιερικό (8 αγώνες). Έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΑΕΚ, Ζάκυνθο, Λεϊσόες, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-12 ανήκε στον Αστέρα Τρίπολης.

tsoubaltsidis-19397

Ένας-ένας οι παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από την FC Serres, μετά τον υποβιβασμό της στην Γ΄ Εθνική, βρίσκουν νέα ποδοσφαιρική στέγη. Και για τον Χριστόφορο Τσουβαλτσίδη αυτή θα είναι στην Κρήτη, καθώς ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ συμφώνησε με τον Κισσαμικό και βρίσκεται ήδη στα Χανιά για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που καθιερώθηκε στην Σερραϊκή ομάδα επί ημερών Μάκη Κατσαβάκη κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο μισό στο περσινό πρωτάθλημα, πριν σταθεί άτυχος και σπάσει το χέρι του στον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά προτίμησε τη νεοφώτιστη στην Football League ομάδα της Κρήτης, εκεί όπου είναι προπονητής ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσουβαλτσίδης είχε και μία επαφή με τον Πανσερραϊκό, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης του από τους “κόκκινους”.

serresports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected