Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ένας ακόμη Χανιώτης στο Ηράκλειο!

martsakis12_610_400Μία ακόμα μεταγραφή ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στον Α.Ο. Χανιά ετοιμάζεται να κλείσει ο ΟΦΗ. Αυτή δεν είναι άλλη από τον Στέφανο Μαρτσάκη, που πριν λίγους μήνες υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε στο Ηράκλειο αλλά δεν κατάφερε ν’ αγωνιστεί ποτέ στον ιστορικό σύλλογο.

Τώρα ωστόσο φαίνεται ότι θα δοθεί η δυνατότητα στις δύο πλευρές προκειμένου να συνεργαστούν και κατά συνέπεια τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Μαρτσάκης, που έπαιξε το πρώτο 6μηνο στον ΑΟΧ, να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και θα τον ενισχύσει στην Γ’ Εθνική.

Το θέμα σύμφωνα με τις πληροφορίες του athlitiko είναι τυπικό και ο “Μάρτσα” θα υπογράψει ενδεχομένως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σημειώνεται ότι στον ΟΦΗ θα αγωνιστούν του χρόνου και άλλοι “Χανιώτες”, ο Παπατζίκος και ο Γκούμας, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσει και ο Κρητικός.

athlitiko.gr

neofitosΣτα υπόψιν ο Νεόφυτος

Την περίπτωση του 26χρονου επιθετικού που αγωνίστηκε στην Λαμία εξετάζει ο ΟΦΗ.

Ο Κώστας Νεόφυτος βρίσκεται στην λίστα του Μουράτ Σεροπιάν για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του ΟΦΗ που αυτήν την στιγμή μετράει δύο ποδοσφαιριστές: Τους Αλέξη Περογαμβράκη και Στέφανο Μαρτσάκη. Την είδηση αναφέρει η εφημερίδα «ΦΩΣ» ενώ το Gentikoule σε επικοινωνία που είχε με τον 26χρονο φορ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και τόνισε πως αυτήν την στιγμή είναι «φιλολογικό».

Ο Νεόφυτος έκανε εξαιρετική σαιζόν, το 2013 – 2014 όπου ήταν από τους πρώτους σκόρερ της Football League με την φανέλα του Αχαρναϊκού. Με τις εμφανίσεις του «εξαργύρωσε» μια καλή μεταγραφή στην ομάδα της Λαμίας όπου και τώρα είναι ελεύθερος καθώς έληξε το συμβόλαιο του. Πρόκειται για μια καλή περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε καλή ηλικία και παράλληλα έχει δείξει ότι διαθέτει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected