Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Κοπανού – Με Μπούφι η μεταγραφική συνέχεια!

DSC_0163

Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίζει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις ο ΓΑΣ Κοπανού!

Η προσθήκη του Μάκη Σπανού ενθουσίασε τους φίλους της ομάδας και η διοίκηση απέδειξε πως φέτος έχει τη θέληση αλλά και τη δυνατότητα να δημιουργήσει μία αξιόλογη ομάδα, ικανή να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολούθησε η μεταγραφή του νεαρού ταλαντούχου μέσου Δημήτρη Κελέσμητου από τη γειτονική Θύελλα Στενημάχου, δείγμα της βούλησης για τη δουλειά με μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, ωστόσο η παρουσία των έμπειρων παικτών είναι άκρως απαραίτητη για την δημιουργία ενός συμπαγούς ρόστερ.

Έτσι, οι ιθύνοντες στον ΓΑΣ ήρθαν σε επαφή με τον 28χρονο (13/11/1986) μέσο Έρβις Μπούφι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Φίλιππο Μελίκης και η προσέγγιση από τους νεοφώτιστους ήταν αυτή που τον δελέασε σε μεγάλο βαθμό και σήμερα, μετά τη βραδινή συνάντηση, έδωσαν οριστικά τα χέρια.

Ο έμπειρος αμυντικός χαφ, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και με σημαντικές περγαμηνές στο βιογραφικό του, προέρχεται από μία πολύ ποιοτική χρονιά με τα χρώματα του Φίλιππου Μελίκης, έχοντας μια “γεμάτη” σεζόν και τρία τέρματα.

DSCN5648

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews και αναφέρθηκε με ιδιαίτερο τρόπο στην προσέγγιση των ανθρώπων στον ΓΑΣ αλλά και για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσέγγιση των διοικούντων στον ΓΑΣ, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν πως με ήθελαν πολύ στην ομάδα τους. Παρά τις οικονομικές συγκυρίες αλλά και το γενικότερο κλίμα των ημερών, ο ΓΑΣ κρατά σε υψηλό επίπεδο την οργάνωση του διοικητικά και αγωνιστικά και είμαι σίγουρος πως με την απαραίτητη δουλειά στο γήπεδο, θα δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.”

Με τη καθ όλα σπουδαία μεταγραφή του Έρβις Μπούφι, ο ΓΑΣ “δυναμώνει” ακόμη περισσότερο για τη νέα χρονιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί με την απόκτηση δύο ή τριών παικτών με εμπειρία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected