Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – Οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις και η προετοιμασία

zaxarop4Τη Δευτέρα 20 Ιούλη στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική περίοδος για τον Οπούντιο Μαρτίνου, ο οποίος θα αγωνιστεί για 2η συνεχή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το συγκρότημα της Λοκρίδας μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη χρονιά και τα θετικά σχόλια που απέσπασε από όλες τις ομάδες του 2ου ομίλου, φιλοδοξεί φέτος σε μία ανάλογη χρονιά, αν και κανείς δεν ξέρει ακόμη σε ποιον όμιλο θα τοποθετηθεί η ομάδα, γεγονός που εξαρτάται και από τις δηλώσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν στην ΕΠΟ.

Εγγυητής για τη νέα προσπάθεια της ομάδας του Μαρτίνου αποτελεί ο πρόεδρός της Μιχάλης Μπάτσος και οι συνεργάτες του που συνεχίζουν κανονικά και τη νέα χρονιά. Μάλιστα ο κ. Μπάτσος κατάφερε να διευρύνει τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου με νέα μέλη όπως ο Θανάσης Φλούδας (αναλαμβάνει γεν. αρχηγός), ο Χρήστος Καβάλας (φροντιστής) και ο Παναγιώτης Στρεμμένος.

Παράλληλα αυξάνονται οι αρμοδιότητες των συνεργατών του, δηλαδή του Κώστα Δανέλη (συντηρητής των εγκαταστάσεων του γηπέδου), του Θοδωρή Αθανασάκη, του Ντίνου Τσαμάτη και του Θανάση Δάρα.

Η Διοίκηση του Οπούντιου ενόψει της νέας χρονιάς που θα είναι πολύ πιο δύσκολη από την περσινή, καλεί ακόμη και όποιον άλλον θέλει να βοηθήσει να πλαισιώσει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Το πρώτο κεφάλαιο για τη νέα περίοδο του Μαρτίνου ήταν ο προπονητής. Φυσικά δεν χρειάστηκε μεγάλη σκέψη και η πετυχημένη συνταγή που λέγεται Μάκης Ζαχαρόπουλος ήταν η φυσιολογική κατάληξη της νέας συμφωνίας με τη Διοίκηση της ομάδας, με τον 57χρονο προπονητή να βρίσκεται για 4η χρονιά στον πάγκο των «πρασίνων».

Στο θέμα του έμψυχου υλικού τώρα ήδη ανανέωσαν και θα συνεχίσουν στο Μαρτίνο, ο τερματοφύλακας Απόστολος Τσίμας, οι αμυντικοί Ηλίας Τσέλλος, Βασίλης Νικολόπουλος, Δήμος Σπυριδάκης, Σπύρος Κουτσούμπας, οι μέσοι Γιάννης Γκριτζάπης και ο Βραζιλιάνος Καντού, καθώς και ο επιθετικός Χρήστος Στυλιανός.

Αναμένεται ακόμη οι περισσότεροι γηγενείς παίκτες να συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα περίοδο.

Ερωτηματικό παραμένει το θέμα του νεαρού τερματοφύλακα Δημήτρη Καρανάσου, ο οποίος περιμένει να δει σε ποια σχολή θα περάσει, για να δει αν θα είναι εφικτό να παραμείνει στο Μαρτίνο.

theodoridis4

Στο μεταξύ το Μαρτίνο προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφή. Πρόκειται για τον 21χρονο (14/4/1994) αμυντικό Γιώργο Θεοδωρίδη που πέρυσι αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό Λαμίας.

Δεν συνεχίζουν στην ομάδα ο αρχηγός Δημήτρης Βλάχος (υπέγραψε στον Αμβρυσσέα Διστόμου), ο Αλέξης Κλωτσοτήρας (θα συνεχίσει στη Δάφνη Λιβανατών) και τρεις ποδοσφαιριστές που από τη νέα χρονιά θα παίξουν στη Β΄ Εθνική!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Καπό (Λάρισα), τον Γιώργο Πέππα (Χανιά) και τον Βαγγέλη Νικολόπουλο (Χανιά).

Τέλος η Διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Λοκρών Νίκο Λιόλιο για το θέμα της ολοκλήρωσης του βοηθητικού γηπέδου, που θα δώσει μεγάλη ανάσα στον κύριο αγωνιστικό χώρο.

efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected