Κατηγορίες
Football League

Football League – Νέες διοικητικές εξελίξεις, νέος προπονητής!

grafas-thomas_610_385Τα πάνω… κάτω στον Α.Ο.Χανιά που, όπως σας είχε προετοιμάσει το athlitiko.gr εδώ και μερικές ημέρες πολλά πράγματα θα κρίνονταν από τις αποφάσεις του Μιχάλη Τζουγκαράκη και των συνεργατών του.

Για να τα πάρουμε με τη σειρά… Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας αποτελεί ο Πέτρος Δημητρίου (ουσιαστικά δεν ανέλαβε ποτέ) και στη θέση του προσλαμβάνεται ο Θωμάς Γράφας. Λογική εξέλιξη αφού στα διοικητικά δρώμενα επανέρχεται το όνομα του Ηρακλή Νύκταρη που πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα ασχοληθεί!

Στον αντίποδα, οι Μανώλης Τζινευράκης και Ντίνος Κούρτης δεν θα ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας, όπερ και σημαίνει ότι στο “τιμόνι” θα βρεθούν ο Ηρακλής Νύκταρης και ο Μιχάλης Τζουγκαράκης που θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην ομάδα.

Συν τοις άλλοις, είναι πολύ πιθανό, κανένα ή έστω, ελάχιστα από τα ονόματα που είχαν γραφτεί το τελευταίο διάστημα ότι απασχολούν μεταγραφικά τον ΑΟΧ, να μην ισχύουν. Όπερ και σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις για τις μεταγραφές αλλά και για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ο Ηρακλής Νύκταρης και οι συνεργάτες  του θα αναλάβουν την ομάδα με προπονητή τον Θωμά Γράφα.

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected