Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Football League – Συνεχίζει τα “ψώνια” από το… πάνω ράφι!

agrotikosasterasfc_photo183Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Ιβάν Γέσιτς.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός (1/11/981) επέστρεψε στον Εύοσμο για τη δεύτερη θητεία της καριέρας του, έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα την περίοδο 2009-2011.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Γέσιτς ήταν εντυπωσιακός, πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 33 εμφανίσεις με τη φανέλα του Αχαρναϊκού. Επίσης, έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα για τον Πανσερραϊκό, τη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή Ψαχνών.

“Επέστρεψα σπίτι μου”

Πριν καν το πει ο ίδιος, είχαμε καταλάβει από τα χαμόγελα και τις εγκάρδιες αγκαλιές με φιλάθλους που τον συνάντησαν έξω από το γήπεδο, ότι είναι απόλυτα ευτυχής για την επιστροφή του Αγροτικό Αστέρα.

Ο λόγος φυσικά για τον Ιβάν Γέσιτς, ο οποίος παραδέχτηκε στο agrotikosasterasfc.gr ότι προσδοκούσε την ευκαιρία να φορέσει ξανά την «πράσινη» φανέλα.

«Νιώθω σαν να επέστρεψα σπίτι μου. Σαν να μην έφυγα πότε από εδώ. Δεν είμαι άνθρωπος που λέει μεγάλες κουβέντες για να γίνει συμπαθής. Ειλικρινά νιώθω ότι επέστρεψα στην οικογένεια μου. Συνάντησα ξανά φίλους που αγαπώ. Έκπληξη μου έχουν κάνει και τα νέα πρόσωπα στο σύλλογο, γιατί βλέπω ότι έχουν επιφέρει θετικές αλλαγές».

agrotikosasterasfc_photo1426

Ο Σέρβος απέρριψε σημαντικές προτάσεις για να υπογράψει με τον Αγροτικό Αστέρα και εξήγησε ότι η επιλογή του δεν ήταν μόνο συναισθηματική.

«Είχα ακούσει ότι η ομάδα έχει ανεβεί επίπεδο με πρόεδρο τον κ. Θεοδωρίδη και ότι θέλει διαρκώς να προοδεύει. Όντως, από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εδώ, διαπίστωσα ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ότι έχω δει μέχρι τώρα με έχει εντυπωσιάσει. Ο Αγροτικός Αστέρας στο μυαλό μου είναι μία οικογένεια και πιστεύω ότι έχει εξελιχθεί και έχει γίνει πιο δυνατή».

Πριν έρθει στα γραφεία της Π.Α.Ε. για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ο Ιβάν Γέσιτς έκανε μία βόλτα στον Εύοσμο και πολλοί φίλοι της ομάδας τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να τον υποδεχτούν ένθερμα. Εννοείται πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, αλλά ο ίδιος τονίζει ότι δεν θεωρεί δεδομένη τη συμπαράσταση των φιλάθλων και ότι θα δουλέψει μαζί τους συμπαίκτες του σκληρά για να είναι κάθε εντός έδρας αγωνιστική το γήπεδο γεμάτο.

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές με την απόδοση μας σε κάθε παιχνίδι, κάθε φορά που φοράμε τη φανέλα, πρέπει να κερδίσουμε την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα περισσότερα από ποτέ. Νιώθω σαν έφηβος, γεμάτος ενέργεια και διάθεση για νίκες και επιτυχίες. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να προσφέρω».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected