Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Δύο φεύγουν, δύο έρχονται!

fa569a5871eb611eccb8c9958f484340_LΜετά την στελέχωση του νέου τεχνικού τιμ της ομάδας, οι διοικούντες του Οικονόμου Τσαριτσάνης σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό έβαλαν μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Αυτός προβλέπει έναν αριθμό μεταγραφών ανάλογο με τον αριθμό των αποχωρήσεων. Ο Τάσος Μπεριτζάς επιθυμεί να διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και κυρίως τους έμπειρους παίχτες ωστόσο, αν αυτό δεν συμβεί θα προσπαθήσει να αναπληρώσει τα κενά που θα προκύψουν με παίχτες ανάλογης αξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν αποτελεί ο Λάζαρος Κουμπούρας ο οποίος αυτό το διάστημα βρισκόταν σε συζητήσεις με τον σύλλογο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός φέρεται να επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους οι οποίοι τον αναγκάζουν να μετακομίσει στην Αθήνα και ως εκ τούτου η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν η μόνη λύση. Το τέλος της συνεργασίας του με τον Οικονόμο ανακοίνωσε ο παίκτης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Κουμπούρας post

 

Πέρα από τον Κουμπούρα, «θέμα» υπάρχει και με την παραμονή του Βαγγέλη Κολιού. Ο παίχτης βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας με θέμα συζήτησης να είναι η στρατιωτική θητεία του παίχτη που πιθανότατα δεν θα του επιτρέπει να προπονείται σε μεγάλο βαθμό με την ομάδα. Στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση στο ζήτημα, το πιο πιθανό είναι ο παίχτης να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λάρισας που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίχτη.

Κοντά σε Κοκκίνη

Με τον Κουμπούρα να αποτελεί παρελθόν και τον Κολιό να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Τσαριτσάνης, η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει το… ψάξιμο για τους αντικαταστάτες τους. Ένα από τα ονόματα που έχουν προσελκύσει τον Τάσο Μπεριτζά είναι αυτό του Γιώργου Κοκκίνη. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός με γεμάτη σεζόν στην Αγιά, έμεινε ελεύθερος από τον Δωτιέα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πως ο Κοκκίνης θα φοράει τα «πράσινα» την νέα σεζόν.

Δικός του ο Καραβασίλης

Τον νεαρό επιθετικό Ορέστη Καραβασίλη έκανε δικό του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Ο ελπιδοφόρος επιθετικός πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα της Δήμητρας Γιάννουλης ενώ παλιότερα έχει παίξει και για τον Α.Σ. Πυργετού.

Στις 22/7 πιθανότατα η προετοιμασία

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στις 22/7 με εργομετρικά και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ στις 27/7 η ομάδα αναμένεται να ξεκινήσει να μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων.

rockngoal.com.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected