Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Κεραυνός Επισκοπής – “Γέμισε” το τέρμα με δύο προσθήκες

Untitled-1

Δύο ακόμη μεταγραφές και μάλιστα για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ πραγματοποίησε σήμερα (17/7) ο Κεραυνός Επισκοπής.

Οι νεοφώτιστοι βρίσκονταν σε αναζήτηση δύο τερματοφυλάκων το τελευταίο διάστημα και μετά από αλλεπάλληλες επαφές, κατέληξαν σε δύο περιπτώσεις με ξεχωριστή παρουσία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Τη φανέλα του Κεραυνού θα φορούν τη νέα περίοδο οι Χρήστος Λίκα και Σάκης Βόλτσης, οι οποίοι συμφώνησαν με τη διοίκηση και με την απαραίτητη παράθεση των δικαιολογητικών, λογίζονται και τυπικά παίκτες της ομάδας.

Ο Λίκα είναι 40 ετών (01/02/1975) προέρχεται από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, τη φανέλα του οποίου φόρεσε επί μία τετραετία ενώ έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του νομού, μεταξύ άλλων και στον Φίλιππο Μελίκης. Από τους πλέον έμπειρους στην κατηγορία, όπου μαζί με τον Δημήτρη Αντιφάκο της ΑΕ Χαρίεσσας θεωρούνται οι…μαθουσάλες της συγκεκριμένης θέσης!

Ο Βόλτσης είναι 20 ετών (17/08/1995), υπηρετεί αυτό το διάστημα τον ελληνικό στρατό και τελευταία ομάδα στην οποία ανήκε ήταν ο ΦΑΣ Νάουσα, χωρίς όμως να “γράψει” συμμετοχή. Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τη φανέλα των Λευκαδίων, όπου κατέγραψε 8 συμμετοχές και 720 αγωνιστικά λεπτά πριν η ομάδα αποχωρήσει οριστικά από την κατηγορία.

Για τον Κεραυνό, απομένει πλέον μία ακόμη προσθήκη στη θέση του στόπερ και σύμφωνα με πληροφορίες απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και μάλιστα πρόκειται για γηγενή ποδοσφαιριστή.

Να σημειώσουμε πως η έναρξη της προετοιμασίας για τον Κεραυνό ορίστηκε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο της Επισκοπής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected