Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφές – Ανακοινώσεις για Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

a75b960300daad00d3f57b0e7662e003_LΠαίκτης του Ολυμπιακού με κάθε… επισημότητα είναι από το απόγευμα της Παρασκευής (17/7) ο Δημήτρης Γούτας!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με προηγούμενα άρθρα, οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον τραυματισμό του Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος υπέστη θλάση και θα χάσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας, κινήθηκαν άμεσα και «έκλεισαν» τον διεθνή αμυντικό της Skoda Ξάνθης, θέλοντας να… καλύψουν το κενό. Πάντως, δεν αποκλείεται, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας να μην… μείνουν στην προσθήκη του νεαρού άσου για τα μετόπισθεν, αλλά να προχωρήσουν σε μία ακόμα μεταγραφή με το όνομα του Λουίς Νέτο, από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να βρίσκεται ψηλά στην λίστα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν, αλλά και για να κάνω χαρούμενο τον κόσμο της νέας μου ομάδας. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα στους συμπαίκτες μου και να αρχίσω τη δουλειά, ώστε να είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα ό,τι μπορώ για να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος είναι πάντοτε η κορυφή».

πηγή

0255805e5f986a22a10c3bc881b535c6

Επίσημα στην ΑΕΚ ο διεθνής γκολκίπερ που ανακοινώθηκε μέσω twitter από τον σύλλογό του

Η Καράκας πρόλαβε την ΑΕΚ και ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μπαρόχα, που έρχεται στην ΄Ένωση με τη μορφή δανεισμού, για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς. Ο σύλλογος από τη Βενεζουέλα, με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Καράκας ανακοινώνει επίσημα ότι ο Αλάιν Μπαρόχα πηγαίνει δανεικός στην ΑΕΚ της Αθήνα, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όπου ο γκολκίπερ θα έχει την πρώτη του εμπειρία ως ποδοσφαιριστής στο εξωτερικό.

Το συμβόλαιο είναι για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν». Ο Μπαρόχα αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα στην χώρα μας, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του και εν συνεχεία να αναχωρήσει με την αποστολή της Ένωσης για την Πολωνία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected