Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Η Πύδνα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει!

thumb_640Γράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

Τρεις νέες προσθέσεις ουσίας έκανε η Πύδνα Κίτρους η οποία ανακοίνωσε δυο μέσους και έναν κεντρικό αμυντικό με εμπειρίες σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Δημήτρης Δημητρίου, Δημήτρης Παυλίδης και Γιώργος Δήμας, ανήκουν πλέον στον σύλλογο της Πιερίας που με τις συγκεκριμένες κινήσεις, δείχνει τις πρωταγωνιστικές του διαθέσεις για την επόμενη ποδοσφαιρική του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Δημήτρης Δημητρίου και Δημήτρης Παυλίδης αγωνίσθηκαν από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος ήταν από τους παίκτες που αποτελούσαν «βαρόμετρα» για την γραμμή στην οποία αγωνιζόντουσαν.

Ο Γιώργος Δήμας αγωνίσθηκε την τελευταία χρονιά στη Ρόδο και πρόκειται για 29χρονο μέσο που έχει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Ερμιονίδας, Πανναξιακό και Φωκικό.

Η ανακοίνωση:

«Η Πύδνα Κίτρους ανακοινώνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς στη Γ΄εθνική κατηγορία.

Οι Δημήτρης Δημητρίου και Δημήτρης Παυλίδης έμειναν ελεύθεροι απο τον συντοπίτη Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ανήκουν πλέον στην ομάδα μας, όπως και ο Γιώργος Δήμας που έμεινε ελεύθερος από την Ρόδο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή επιτυχία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected