Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Το “σαφάρι” για έσοδα και οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι

Χωρίς τίτλοΗ νέα διοικητική μέρα για τον Απόλλωνα απαιτεί αρκετή δουλειά, αφού τίποτα δεν προχώρησε το τελευταίο διάστημα και όπως είναι λογικό πρέπει να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος και η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Ιωακειμίδης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές, τόσο για να κλείσει παίκτες, όσο και για να αυξήσει όσο γίνεται –μέσω χορηγιών- το μπάτζετ. Μέχρι αύριο, όταν και είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ερασιτέχνη (13.00), ο 38χρονος επιχειρηματίας πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μεγάλη χορηγία, που θα βοηθήσει σημαντικά στη νέα προσπάθεια των κοκκινόμαυρων. Παράλληλα, εκτιμά ότι εντός της εβδομάδας θα έχει συμφωνήσει με αρκετούς παίκτες, ώστε να έχει δημιουργηθεί ένας «κορμός» για τη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί.

Κοντά σε Αφρικανό παίκτη

Οι πρώτοι παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του Απόλλωνα έγιναν γνωστοί από τις προηγούμενες μέρες: Παρμαξίδης, Μπουλγκουρίδης (πρώην παίκτης του ΦΑΣ Νάουσα), Κράββαρης, Σπάσιτς, Φοιτάς, Σαπανίδης είναι μερικά ονόματα παικτών που «παίζουν» για τον νέο Απόλλωνα, αλλά οι επαφές θα συνεχιστούν εντός της εβδομάδας.

περισσότερα στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected