Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – “Κλεισμένη” τριπλέτα για ΑΟΧ!

κολλια-δασκαλακη-σταματηΜια «ανάσα» από τον ΑΟ Χανιά είναι οι Σήφης Δασκαλάκης, Ανδρέας Σταματής και Γιώργος Κόλλιας, οι οποίοι τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα.

Ο Σήφης Δασκαλάκης είναι ο πρώτος, ο ηρακλειώτης πορτιέρο έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ηρακλή Νύκταρη και μένει ακόμα ένα προσωπικό εμπόδιο να ξεπεραστεί όμως λογικά δεν θα αποτελέσει πρόβλημα ώστε να πέσουν και οι υπογραφές.

Επίσης ο Ανδρέας Σταματής, ένας ακόμα παίκτης με παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες μετακομίζει στα Χανιά ενώ τις θέσεις κάτω από τα δοκάρια έρχεται να κλείσει ο Γιώργος Κόλλιας που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Σήφης Δασκαλάκης

Γεννήθηκε: 7/8/1982

Ύψος: 1,89

Θέση: Τερματοφύλακας

Ο Σήφης Δασκαλάκης έχει αγωνιστεί  σε ΟΦΗ, Βέροια, Εργοτέλη, Ολυμπιακό, μετράει 106 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και 5 στο Κύπελλο Ελλάδος.

DASKALAKIS

Ανδρέας Σταματής

Γεννήθηκε: 12/5/1993

Ύψος: 1,84

Θέση: Επιθετικός

Ο Ανδρέας Σταματής χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία και τα δυο πόδια ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψ. και Πιερικό.

Έχει 56 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες και το κύπελλο με της 11 από αυτές να είναι στη Σούπερ Λιγκα.

Ενώ είναι και δυο φορές διεθνής με την U19.

STAMATISANDREAS

Γιώργος Κόλλιας

Γεννήθηκε: 4/12/1985

Ύψος: 1,85

Θέση: Τερματοφύλακας.

Ο Γιώργος Κόλλιας ξεκίνησε από τον Αριστέα Άργους και στα 15 του πήγε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια «μετακόμισε» στον Παναργειακό και έπαιξε για ένα χρόνο στη Δ΄Εθνική.

Επόμενος σταθμός η Κηφισιά, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Γ΄Εθνική και ένα Κύπελλο. Τελευταίος ποδοσφαιρικός… σταθμός ο ΠΑΟ Κρουσώνα, με τον οποίο εξασφάλισε με άνεση την παραμονή στη Γ΄Εθνική.

KOLLIAS

sportfmxania.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected